Σχόλια….

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση για τα θέματα της ΔΕΥΑΚ έκανε ο απελθών πλέον  πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ξανθόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Σύμφωνα με τον ίδιο επί των ημερών του δημιουργήθηκε οργανόγραμμα  και μπήκε Γενικός Διευθυντής στην επιχείρηση.  Γενικά παρουσίασε όλη την δραστηριότητα στους 28 μήνες που ήταν πρόεδρος και δέχθηκε πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις. Καλώς ή κακώς ήταν ένας πρόεδρος που προσπάθησε να κάνει «ομελέτα σπάζοντας αυγά». Άλλη μέθοδος δεν υπάρχει, απλά αν δεν θέλεις δεν κάνεις ομελέτα…..

ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ

Αυτό που μας έκανε αρνητική εντύπωση ήταν το γεγονός ότι πριν καλά καλά αλλάξει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ξανθόπουλος φρόντισαν κάποιοι εργαζόμενοι να τον ξεπεράσουν .  Τελικά σε αυτή την επιχείρηση δεν αλλάζει τίποτα.  Ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Κουφατζή καλό κουράγιο…

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ….

Εμβολιασμούς θα πραγματοποιήσει σήμερα  ομάδα των Γιατρών του Κόσμου στην περιοχή του Νέστου για μία ακόμη φορά. Η εκπρόσωπος των Γιατρών Κόσμου Καβάλας κ. Άννα Γιοβανιού σημείωσε ότι αυτές τις πρωτοβουλίες τις αναλαμβάνουν  κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Νέστου.

ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Μακάριος Λαζαρίδης για τις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καρασαββόγλου για το γεγονός ότι δεν δέχεται δωρεές από τον ΤΑΡ.

Ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε ότι ο κ. Καρασαββόγλου δεν δικαιούται να υποστηρίζει κάτι τέτοιο στερώντας  μία σημαντική βοήθεια σε εξοπλισμό από τον ΤΑΡ..

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Στο μεταξύ σήμερα όπως έγινε γνωστό ο κ. Λαζαρίδης θα  βρίσκεται στην Καβάλα για σειρά επαφών…

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..

Ο πρόεδρος του δημοτικού Διαμερίσματος Αμυγδαλεώνα κ. Δημήτρης Πουρσαϊτίδης εξέδωσε μία ανακοίνωση του σε συνεργασία με τον ομόλογο του από το Δάτο για το θέμα της Egnatia Avation και το Αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα.  Ο κ. Πουρσαϊτίδης τονίζει ότι πάση θυσία η εταιρεία πρέπει να μείνει  στην Καβάλα και να μην φύγει στην Κοζάνη…

ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ…

Η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα συναντήθηκε την Δευτέρα με στελέχη της Egnatia Avation  και τον κ. Λημπεράκη  για το θέμα του Αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Στο πλαίσιο αυτό έκανε και σχετικές  δηλώσεις τονίζοντας ότι έχει ήδη  γίνει μία συζήτηση με τα στελέχη της εταιρείας και υπάρχει πολύ θετικό έδαφος συνεργασίας…

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Το θέμα βέβαια είναι τι θα γίνει με την Egnatia Avation  με την έννοια αν θέλει πραγματικά να μείνει στην Καβάλα…  Διότι δεν αποκλειεται όλο αυτό το σκηνικό να είναι μία «τρίπλα»….

ΚΑΛΑΘΙ…

Το «Τοπικό καλάθι προϊόντων» προωθεί το Επιμελητήριο Καβάλας σε μία προσπάθεια ανάδειξης και προβολής των τοπικών προϊόντων, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του κ. Μάρκος Δέμπας.  Πολύ καλή κίνηση από πλευράς Επιμελητηρίου και ευχόμαστε να πετύχει….

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών διοργανώνει σήμερα  μία εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας.  Σχετικές δηλώσεις έκανε η κ. Ζωή Βυζοβίτη, αποδεικνύοντας το πόσο δραστήριος είναι ο σύλλογος.

ΔΙΑΡΡΟΗ

Η Διεύθυνση Υγείας έκανε κάποια δείγματα από τα ύδατα της Άσπρης Άμμου, τα θαλάσσια για το θέμα της διαρροής από τον βιολογικό καθαρισμό. Ο Διευθυντής Υγείας κ. Χρήστος Παπαδόπουλος έκανε σχετικές δηλώσεις  τονίζοντας ότι οι έλεγχοι θα γίνουν από όλες τις απόψεις για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία..

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ακυρώνεται μέχρι νεοτέρας η τελετή παράδοσης παραλαβής της θέσεως του Πρόεδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, που είχε προγραμματιστεί για χθες..

ΠΕΡΙΕΡΓΟ

Το όλο γεγονός της αναβολής αλλαγής του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ κ. Πετρόπουλου από την κ. Πρασσά πραγματικά προκάλεσε πολλά σχόλια…

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΠΗ

Τα Κ.Α.Π.Η. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή καβάλας» σε συνεργασία με την Οικονομολόγο MSc ΑΠΘ Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης κα Χατζηδημητρίου Αικατερίνη, θα πραγματοποιήσουν ομιλία στα πλαίσια της « Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας » την Παρασκευή 9 Μαρτίου  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με θέμα  « Όταν έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου ».     Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.