Σχόλια….

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Άγγελος Τσατσούλης προχθές κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου παρουσίασε το έργο της 12ετούς του θητείας. Επιγραμματικά για το έργο που αφήνει πίσω του, υπενθύμισε το παράρτημα του Επιμελητηρίου στη Θάσο, το άνοιγμα του Ε.Β.Ε. στον κόσμο, την έκδοση μηνιαίας εφημερίδας που αργότερα πήρε ηλεκτρονική μορφή, τη δημιουργία της Τράπεζας Αίματος «Απόστολος Μαρδύρης», αλλά και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στο Βιοτεχνικό Πάρκο και την καταβολή γι’ αυτό συνολικά 450.000 ευρώ. Επίσης αναφέρθηκε στη διαχείριση του Εκθεσιακού Κέντρου ενώ στάθηκε και στην ανακαίνιση του κτηρίου όπου στεγάζεται το Επιμελητήριο, το οποίο, όπως ανέφερε, έχει ζωή για άλλα 100 χρόνια. Ο κ. Τσατσούλης έκανε γνωστό ότι αφήνει στην επόμενη διοίκηση ένα ταμείο με 230.000 ευρώ με πληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις, ώστε αυτή με τη σειρά της να σχεδιάσει για το μέλλον.

ΧΙΟΥΜΟΡ

Ο κ. Τσατσούλης πάντως στη συνέντευξη έβγαλε πολύ χιούμορ καθώς στο ερώτημα τι θα κάνει μετά το πέρας της θητείας του δήλωσε πως θα πάει για πρόεδρος της Αμερικής!!! Θα διεκδικήσει τη θέση του Τραμπ που κι αυτός είναι επιχειρηματίας. Επίσης στο ερώτημα ποιον συνδυασμό θα ψηφίσει απάντησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιήσει κάτι τέτοιο. Άλλωστε όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ούτε οι σύζυγοί μας δεν γνωρίζουμε τι ψηφίζουν.

ΓΕΥΜΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη συνέντευξη ο κ. Τσατσούλης παρέθεσε γεύμα στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους του Επιμελητηρίου στο Κουτούκι του Σαρρή στο Εμπορικό Κέντρο. Εκεί ο πρόεδρος σε μεγάλα κέφια έγινε ένα με τους δημοσιογράφους και έδειξε πως όχι τυχαία σε αυτά τα 12 χρόνια που είναι πρόεδρος δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Το κυριότερο δε για πρώτη φορά στα χρόνια του Επιμελητηρίου επί θητείας του έγινε παράρτημα του Επιμελητηρίου στη Θάσο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο εκδηλώσεις του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας στην Καβάλα για τους δασικούς χάρτες και θα ακολουθήσει μία στις 8 Δεκεμβρίου στις Σέρρες. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Ζαφείρης Μυστακίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την όλη διαδικασία που ακολούθησαν.

ΒΙΒΛΙΟ

Το νέο του βιβλίο θα παρουσιάσει  την Δευτέρα  στην Αθήνα ο πρώην Υπερνομάρχης κ. Κώστας Τάτσης, στο polis Art Café. Τίτλος του βιβλίου είναι «Ταξιδιώτες στο χρόνο» και αναφέρεται σύμφωνα με τον ίδιο σε ιστορικά στοιχεία της Καβάλας.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το τηλεοπτικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας για τη σεξουαλική παρενόχληση ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κ. Ξενοφών Κροκίδης. Ένα σποτ που προσβάλλει το έργο των γιατρών όπως είπε και πραγματικά απορούμε πώς είναι δυνατόν να βγει από τη Γενική Γραμματεία που υποτίθεται ότι είναι ένας φορέας κρατικός. Τα σχόλια δικά σας.

ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Στάση αναμονής τηρούν οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας για τις αποζημιώσεις από τον παγετό του φετινού χειμώνα τον Ιανουάριο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων κ. Νίκος Δημόπουλος ανέφερε ότι από τους 920 κτηνοτρόφους θα αποζημιωθούν μόλις 13. Ε, φυσικά αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν οι συμβασιούχοι του Δήμου Καβάλας στην υπηρεσία Καθαριότητας για το γεγονός ότι δεν υπέγραψε ο Επίτροπος τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής τους   και δικαιώθηκαν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΟΤΑ Καβάλας κ. Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου οι συμβασιούχοι κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα και θα ακολουθήσουν και άλλα!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

Αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα της Κεντροαριστεράς εμφανίστηκε ο υπεύθυνος τύπου στην περιφέρεια ΑΜΘ κ. Κώστας Παπακοσμάς. Ο τελευταίος ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Παναγιωτίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η προσπάθεια της αιμοδοσίας του Επιμελητηρίου να εμπλέκεται με τις εκλογές που θα γίνουν το Δεκέμβριο για την ανάδειξη νέας Διοίκησης. Και φυσικά αυτό το ανέφερε ο κ. Παναγιωτίδης με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του Αιμοδοτικού Συλλόγου του Επιμελητηρίου κ. Καραγιαννίδη. Ο τελευταίος ενέπλεξε την ομάδα αιμοδοσίας του Επιμελητηρίου με τις εκλογές του Δεκεμβρίου.

ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μαύρη Παρασκευή σήμερα για την αγορά ή άλλως Black Friday. Βέβαια όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Λεμονίδης ο σύλλογός τους δεν συμμετέχει σε αυτήν την εκπτωτική «γιορτή», καθώς αυτή ουσιαστικά είναι προϊόν των πολυκαταστημάτων. Δηλαδή οι μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων της χώρας. Και μένει να δούμε ποιες θα είναι αυτές οι προσφορές και ποιο το ωράριο εργασίας των εργαζομένων.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα ήταν την Τετάρτη η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα η οποία είχε συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος για το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η κ. Τσανάκα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας επρόκειτο να ενημερώσει το Σώμα για αυτήν τη συνάντηση και το θέμα της αλλαγής όδευσης του αγωγού.

ΑΙΝΙΓΜΑ

Την ίδια ώρα που παραμένει ένα μεγάλο αίνιγμα το τι θα γίνει τελικά για το όλο θέμα, καθώς η εταιρία δεν έχει ανοίξει μέχρι σήμερα τα χαρτιά της.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.