Κύριο άρθροΣχόλια

Σχόλια….

ΕΚΑΒ

Από Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας θα απέχουν από τις δευτερογενείς μεταφορές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις σε προσωπικό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων  κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη η κατάσταση με την έλλειψη προσωπικού είναι τραγική.

ΟΡΚΩΤΟΙ

Ορκωτοί λογιστές πραγματοποιούν έλεγχο στα οικονομικά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας το πόρισμα του οποίου θα ανακοινωθεί το Νοέμβριο. Και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου θα περάσει από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιχείρησης κ. Νίκο Ξανθόπουλο ακολουθούν όλα τα βήματα που προβλέπονται από τη νομοθεσία για την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ.

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ

Απελπιστική χαρακτήρισε την κατάσταση στο Ενωσιακό Γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος που αναμένει την παρέμβαση του Δήμου Παγγαίου. Άλλωστε ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι θα δαπανήσουν σημαντικό ποσό για την ανακαίνιση του γηπέδου.

ΒΦΛ

Εκδικάστηκε την Τετάρτη η υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου κατά της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων  διεκδικώντας από την Βιομηχανία να πληρώνει σε ρευστό την τροφοδοσία της σε φυσικό αέριο. Στην Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσης βρέθηκαν εργαζόμενοι και απολυμένοι όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Βογιατζίδης.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας είχαν μια καλή σχέση με τους απολυμένους, παρότι κάποιοι εντολοδόχοι προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στην Αθήνα. Και νομίζουμε ότι είναι γελοίο αυτό που επιχειρείται να έρθουν σε κόντρα μέχρι βίας οι εργαζόμενοι με τους απολυμένους.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας την Τετάρτη διεκδικώντας το πάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης δήλωσε πως  πρέπει να προστατεύσουν τα μέλη τους αλλά και τους πολίτες.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ

Περί τα 800 νήπια και βρέφη φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς Καβάλας σύμφωνα με την πρόεδρο του Νομικού προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Ευαγγελία Δρακονάκη. Άλλωστε οι προσπάθειες της κ. Δρακονάκη έπιασαν τόπο όσον αφορά τον όσο δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό βρεφών και νηπίων για να φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Καβάλας.

ΝΟΔΕ

Επιστολή διαμαρτυρίας επέδωσε στον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας Θράκης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος συνοδευόμενος από το μέλος κ. Ιορδάνη Παπαντίδη, αναφορικά με το βίντεο της Euronews που πρόβαλε τουριστικά την Περιφέρεια αλλά εξαίρεσε τη Θάσο και το Παγγαίο.   Ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο που θα προβάλλουν συνολικά το Νομό Καβάλας.

ΛΑΪΚΗ

Λόγω της 28ης Οκτωβρίου η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας έγινε την Πέμπτη. Και παρότι δεν υπήρχε μεγάλη ενημέρωση το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε.

ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από την πλευρά της Εργοανάπτυξης ΑΕ αναφορικά με την παραίτηση του διευθυντή της. Ο τελευταίος είχε προβλήματα σε ότι αφορά το καθεστώς πρόσληψης.

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση οικοδομικού συγκροτήματος επί της οδού Ομονοίας που ήταν υπό κατάρρευση. Χρειάστηκαν τρεις μέρες τουλάχιστον για να ολοκληρωθεί αυτή η κατεδάφιση, ενώ τα συνεργεία είναι ακόμα εκεί για να καθαρίσουν το χώρο.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Την ίδια ώρα που υπάρχουν δεκάδες κτήρια υπό κατάρρευση σε όλη την πόλη της Καβάλας.

ΜΠΑΛΑΝΟΥ

Αλήθεια, τι γίνεται με το τέως νεοκλασικό κτήριο των κληρονόμων Μπαλάνου στην Εβδόμης Μεραρχίας; Το κτήριο ουσιαστικά κατέρρευσε και υποτίθεται ότι θα γινόταν ξενοδοχείο.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν αρκετοί χειμερινοί κολυμβητές στην παραλία της Καλαμίτσας. Το ευχάριστο είναι ότι το ντους λειτουργεί κανονικά για τους λουόμενους. Μάλιστα υπάρχουν και κάποια αποδυτήρια που διαθέτουν και πόρτες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *