Σχόλια…

ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι  και στην Καβάλα η τριήμερη αργία του Πάσχα ήταν μία ευκαιρία για χαλάρωση και  παραδοσιακή ψυχαγωγία. Βοήθησε και ο καιρός που ήταν καλός την Κυριακή του Πάσχα, οπόταν αναστέναξαν οι σούβλες…

ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ

Ευτυχώς σε ότι αφορά το Νομό Καβάλας η πασχαλινή περίοδος πέρασε αναίμακτα. Δεν είχαμε σοβαρά τροχαία ατυχήματα ή δυστυχήματα.

ΚΙΝΗΘΗΚΕ

Και το ευχάριστο είναι ότι το τελευταίο τριήμερο, δηλαδή από τη Μ. Πέμπτη ως το Μ. Σάββατο η αγορά της Καβάλας κινήθηκε εμπορικά. Οι Καβαλιώτες ξόδεψαν για τις πρώτες τους ανάγκες και για το πασχαλινό τραπέζι. Βέβαια η εμπορική κίνηση  ήταν μειωμένη σε σχέση με αντίστοιχη περσινή περίοδο…

ΚΟΥΚΟΣ

Φυσικά όπως πολύ σωστά σχολιάζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλης Λεμονίδης, ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Και έχει απόλυτο δίκιο, καθώς με τρεις μέρες καλής εμπορικής κίνησης δεν μπορεί να κρατηθεί η αγορά της Καβάλας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι πλέον μιλούν για την αναγκαιότητα της ανάπτυξης στη χώρα. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, καθώς πρέπει επειγόντως να γίνουν επενδύσεις. Διότι με τις επενδύσεις θα έρθει η απασχόληση και θα διατηρηθεί το εργατικό δυναμικό στη χώρα. Διότι διαφορετικά θα ξεπουληθούμε τελείως.

ΕΠΤΑ ΑΦΙΞΕΙΣ

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό επτά θα είναι τελικά οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καβάλας τη φετινή τουριστική περίοδο. Όταν πέρσι ήταν είκοσι. Και φυσικά αυτό οφείλεται 100% στην πολιτική αστάθεια που επικρατεί στην Τουρκία αλλά και στις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη. Δυστυχώς για φέτος χάθηκε το τρένο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στα ευχάριστα των τελευταίων ημερών είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να επαναληφθεί ο διαγωνισμός για τα Λουτρά Ελευθερών. Ο αρμόδιος καθηγητής κ. Ρέμελης που εξέτασε τις διαδικασίες του διαγωνισμού, αποφάνθηκε ότι δεν χρειάζεται να επαναληφθεί ο διαγωνισμός. Έτσι καλείται η Εταιρία Εργοανάπτυξη ΑΕ να κατοχυρώσει το διαγωνισμό στην εταιρία η οποία πλειοδότησε.

ΜΑΚΑΡΙ

Και μακάρι να μη χρειαστεί να επαναληφθεί ο διαγωνισμός και όλα να εξελιχθούν ομαλά. Γιατί είναι ντροπή τα Λουτρά Ελευθερών να παραμένουν σε αυτό το χάλι.

ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ

Το τριήμερο του Πάσχα για το νησί της Θάσου ήταν μια τουριστική όαση. Οι Θάσιοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Και πολλοί ξενοδόχοι μετάνιωσαν που δεν άνοιξαν τα ξενοδοχεία τους.

ΌΛΑ ΚΑΛΑ

Για το Νοσοκομείο Καβάλας δεν υπάρχουν ημέρες αργιών και φυσικά και αυτή την περίοδο το Νοσοκομείο  λειτουργεί κανονικά και τις αργίες του Πάσχα. Ο Διοικητής του κ. Αναστάσιος Καρασαββόγλου σε δηλώσεις του τόνισε  πως όλο το προσωπικό ήταν  στις επάλξεις αυτές τις ημέρες.  Και όπως αποδείχθηκε όλα λειτούργησαν  άψογα. Τυχαίο που το Νοσοκομείο  Καβάλας  θεωρείται το καλύτερο της Περιφέρειας;

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

Στις  επάλξεις  βρίσκονται οι απολυμένοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας  και δεν πτοείται το Σωματείο των Εργαζομένων από το γεγονός ότι 7 άτομα από τους απολυμένους επέστρεψαν στο εργοστάσιο με επαναπρόσληψη. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Βογιατζίδης δήλωσε πως παραμένουν στις επάλξεις τους και δεν πτοούνται από αυτές τις εξελίξεις.

ΑΝΟΙΧΤΟ

Ανοιχτό ήταν  το Δασικό Χωριό Παγγαίου καθόλη την διάρκεια των εορτών του Πάσχα.  Ο πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης  Παγγαίου   κ. Λευτέρης Κοκκινίδης  επιβεβαίωσε το όλο γεγονός και στις δηλώσεις του έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία του δασικού Χωριού.   Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, όλες  αυτές τις  εορταστικές ημέρες  ήταν εκεί  και υποδέχτηκαν πάρα πολύ κόσμο.  Μάλιστα έπονται και διάφορες εκδηλώσεις  στο εγγύς διάστημα.

ΣΤΕΚΕΤΑΙ

Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πως το Δασικό Χωριό επιτέλους στέκεται στα πόδια του..

Η ΕΝΩΣΗ

Ως γνωστό η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΓΣ Λαρισαίων κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 65-85! Ο προπονητής της ομάδας κ. Πενταζίδης σημείωσε  πως δίνουν έναν σοβαρό   αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία..  Μία ομάδα που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α1 Κατηγορία..  Σήμερα δε δίνει ένα ακόμη σοβαρό παιχνίδι με την Λάρισα, παιχνίδι ζωής και θανάτου….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση