Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών ποδοσφαίρου στην Καβάλα

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου, έχουν προγραμματίσει τη λειτουργία σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας στην Καβάλα. Οι ταυτότητες αυτές θα έχουν ισχύ από το 2019 έως το 2021. Η σχολή θα έχει διάρκεια δύο ημέρες και θα λειτουργήσει μετά από απόφαση του Τμήματος Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, μέσα στο πενθήμερο 17 έως 22 Ιουλίου 2018.

Δικαίωμα φοίτησης στη σχολή έχουν όλοι οι προπονητές με διπλώματα UEFA C, UEFAB, UEFA A, καθώς και πιστοποιήσεις αυτών που φοίτησαν σε σχολές μέχρι 31/12/2017, προπονητές με αναθεώρηση παλαιών διπλωμάτων της Γ.Γ.Α. και γυμναστές που έχουν περάσει σχολές εξομοίωσης.

Το παράβολο συμμετοχής των προπονητών έχει ορισθεί από την ΕΠΟ ως ακολούθως:

  1. Δίπλωμα UEFAA, εκατόν είκοσι (120) €
  2. Δίπλωμα UEFAB, ογδόντα (80) €
  3. Δίπλωμα UEFAC, σαράντα (40) €

Για προπονητές που έχουν φοιτήσει από 1/1/2017 έως και 31/12/2017 σε σχολές προπονητών, το παράβολο συμμετοχής έχει ως ακολούθως:

  1. Δίπλωμα UEFAA, σαράντα (40) €
  2. Δίπλωμα UEFAB, τριάντα (30) €
  3. Δίπλωμα UEFAC, είκοσι (20) €

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών ΕΠΣ Καβάλας, κ. Γιώργος Σουφλέρης, την όλη οργάνωση της σχολής θα αναλάβει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, επικουρούμενη από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών. Η σχολή θα φιλοξενηθεί στις πλήρως ανακαινισμένες αθλητικές Ενωσιακές εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται στην περιοχή των Αμισιανών. Ένας χώρος που στο εξής θα μπορεί να δεχθεί την οποιαδήποτε ποδοσφαιρική εκδήλωση και δραστηριότητα, που θα γίνεται τόσο από την ΕΠΣ Καβάλας, όσο και από τα σωματεία – μέλη της.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σουφλέρης

Πρόεδρος Επιτροπής Προπονητών

ΕΠΣ Καβάλας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.