Σχήματα δοκίμασε ο Κώστας Ανυφαντάκης χθες για τον ΑΟΚ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στο αγωνιστικό μέρος, ο  Κεϊτά που δεν ήταν στην αποστολή του ΑΟΚ στο παιχνίδι που πέρασε με το Νέστο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος , υπολογίζεται κανονικά από τον Κώστα Ανυφαντάκη για την αναμέτρηση της Κυριακής εκτός έδρας με τον Μ. Α Καρπερής.

Ο Γάλλος συμμετέχει στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.   Από εκεί και πέρα χθες ο Κρητικός τεχνικός του ΑΟΚ δοκίμασε  σχήματα για την ενδεκάδα της Κυριακής.   Κυρίως στη σκέψη του είναι οι αντικαταστάτες του Αλιατίδη και του Παπαστεριανού στο κέντρο της άμυνας που είναι τιμωρημένοι.   Ο Σέχου και ο Παυλίδης είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για να παίξουν βασικοί.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Αξίζει να σημειωθεί  ότι για πρώτη φορά ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Σερρών σε επίσημο αγώνα. Στη νεοφώτιστη ομάδα αγωνίζεται ο Σάκης Γκόγκας που φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ πριν από αρκετά χρόνια τόσο στη Γ` Εθνική όσο και στη Β` Εθνική. Ο Μ. Α Καρπερής προέρχεται από ήττα στην έδρα του από τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Στην έδρα της αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αετό Ορφανού όπου και έφερε 2-2 αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Εκτός έδρας έχασε από το Νέστο Χρυσούπολης.  Προπονητής είναι ο Μίλτος Δουλγέρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Στο μεταξύ ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Κυριακής στο 1ο  όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι του ΑΟΚ εκτός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής θα σφυρίξει  ο διαιτητής Φωτιάς από την Πέλλα. Το παιχνίδι του Νέστου με την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Κακουλίδης του Συνδέσμου Θράκης και το παιχνίδι του Αετού Ορφανού με την Δόξα Προσκυνητών ο Στόλης από τις Σέρρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.