Συνολικά εφτά θέσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος δημοπρατεί ο Δήμος Παγγαίου στους Αμμολόφους!

Ο Δήμος Παγγαίου δημοπρατεί εφτά θέσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Αμμολόφους, όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος κ. Μποσμπότης. Για πρώτη φορά οι καταστηματάρχες θα έχουν νόμιμη άδεια χρήσης του κοινόχρηστου χώρου μεταξύ της παραλίας και των αμπελιών.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης σημείωσε πως «αυτή τη στιγμή ο δήμος δημοπρατεί πλέον εφτά θέσεις για τη δημιουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τη δημιουργία μπιτς μπαρ. Μέχρι τώρα ο δήμος αυτό που δημοπρατούσε ήταν μόνο η χρήση του αιγιαλού, ομπρέλες και ξαπλώστρες. Ότι υπήρχε πέρα από τον αιγιαλό στον κοινόχρηστο χώρο μεταξύ της παραλίας και των αμπελιών ήταν παράνομες κατασκευές. Για αυτό ποτέ δεν μπορούσαν να αδειοδοτηθούν και για αυτό οι ιδιοκτήτες όλων αυτών των μπιτς μπαρ είχαν καθημερινά προβλήματα με το νόμο. Σφραγίσεις των καταστημάτων τους, αυτόφωρα κλπ. Για πολλά χρόνια και οι προηγούμενοι δήμαρχοι ξεκινώντας από τον κ. Χρυσανίδη συνεχίζοντας και ο κ. Ξουλόγης προσπάθησαν να καταφέρουν αυτό το πράγμα, τέλος πάντων ωρίμασαν τώρα οι συνθήκες και έτσι ο Δήμος Παγγαίου πλέον μπορεί, η ΕΤΑ παραχώρησε το δικαίωμα να δημοπρατεί κα τον κοινόχρηστο χώρο. Μας έχει εγκρίνει εφτά θέσεις για τη δημιουργία πλέον κατασκευών, το σχέδιο των κατασκευών έχει βγει, έχει περάσει από την αρχιτεκτονική επιτροπή θα είναι ίδιες αυτές οι κατασκευές γύρω στα 35 τετραγωνικά η κάθε μία και έτσι πλέον δημοπρατούμε αυτές τις θέσεις οπότε θα μπορεί ο καθένας να βγάλει και άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος για το κατάστημά του. Θα μπορεί πλέον να υδροδοτηθεί και να ηλεκτροδοτηθεί νόμιμα, να έχει τη χελώνα του κι όχι αυτά που βλέπαμε με κλοπές ρεύματος κλπ.».

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ

«Είναι μια κατάσταση που τώρα ξεκινάει και πιστεύουμε ότι για τα υπόλοιπα χρόνια θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα στους Αμμολόφους, θα βάλει μια τάξη, ούτως ώστε και οι επιχειρηματίες να είναι νόμιμοι και ο κόσμος να απολαμβάνει πλέον πιο υψηλές παροχές σε σχέση με το μπάνιο που θα κάνει. Από δω και πέρα η κατάσταση στην υπέροχη παραλία των Αμμολόφων θα εξομαλυνθεί πλέον και θα είναι νόμιμα τα πάντα και στις αδειοδοτήσεις των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όλα θα είναι πλέον νόμιμα από δω και πέρα» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση