Κύριο άρθροΠεριβάλλον

Συνεχίζεται ο καθαρισμός των παραλιών του Δήμου Παγγαίου από τις παράνομες κατασκευές και τις ομπρέλες όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Συνεχίζεται ο καθαρισμός των παραλιών του Δήμου Παγγαίου από τις παράνομες κατασκευές και τις ομπρέλες όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Μποσμπότης.  Παράλληλα έκανε  έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν αυτήν την παράνομη δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης ανέφερε πως «εμείς κάνουμε τις προσπάθειές μας, από πίσω βέβαια κάποιοι συνεχίζουν να τοποθετούν ομπρέλες. Το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που κάνουν είναι μια παράνομη πράξη. Θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει ότι υπάρχουν καταδικαστικές ποινές, άνθρωποι έχουν φυλακιστεί με ποινές φυλάκισης ενός έτους ακριβώς γιατί μόνιμα τοποθετούν ομπρέλες. Πρέπει κάποια στιγμή να μην το παίρνουν αυτό αψήφιστα. Ο Δήμος βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βρεθεί αντίδικος σε δικαστικές αίθουσες με κάποιους κατοίκους. Αλλά πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Ο δήμος θα συνεχίσει τις προσπάθειές του, βέβαια τα συνεργεία του δήμου είναι απασχολημένα σε χίλια δυο πράγματα, ανοίγουν τώρα μεγάλες εμποροπανηγύρεις της Τούζλας, της Νέας Περάμου, της Νέας Ηρακλείτσας, το προσωπικό  μας είναι απασχολημένο σε χίλιες δυο υποθέσεις και θα πρέπει να χάνουμε πολύτιμες εργατοώρες για να κάνουμε το αυτονόητο, να ξηλώσουμε τις ομπρέλες από τις παραλίες. Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων, των παραθεριστών, τους παρακαλούμε, θέλουμε να επιβληθεί ο νόμος, δεν γίνεται αλλιώς».

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥΖΛΑΣ

Αναφερθείς ο κ. Μποσμπότης στο κάμπινγκ της Τούζλας, σημείωσε πως «μετά από μια τριετή εγκατάλειψη του κάμπινγκ της παραλίας Οφρυνίου λόγω των άστοχων ενεργειών της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αισίως εμείς προχωρήσαμε σε έναν καινούριο μειοδοτικό διαγωνισμό. Βρέθηκε ο μειοδότης, οι όροι που είχαμε βάλει ήταν πάρα πολύ σκληροί και την Παρασκευή υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του κάμπινγκ στο νέο επενδυτή, όπου ο άνθρωπος για να υπογραφεί η σύμβαση προσκόμισε εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ύψους 100.000 ευρώ. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν ότι πρόκειται για μια σοβαρή επιχείρηση η οποία αναλαμβάνει τις τύχες του κάμπινγκ κι εμείς θα τη βοηθήσουμε όσο μπορούμε, γιατί πιστεύουμε ότι εκεί είναι μια αναπτυξιακή μονάδα, θα δώσει μια αναπτυξιακή προοπτική στο κάμπινγκ μιας και θα φιλοξενεί 450 ενοίκους και καταλαβαίνει κανείς τι κίνηση θα δημιουργήσει στην αγορά της περιοχής. Ο δήμος θα έχει ένα ετήσιο έσοδο της τάξης των 35.000 ευρώ συν 2% επί του τζίρου της επιχείρησης. Βλέπουμε λοιπόν ότι τις πληγές του παρελθόντος τις κλείνουμε και πιστεύουμε ότι έτσι θα συνεχίσουμε να δημιουργήσουμε μια ανάπτυξη και μια προοπτική για τον τόπο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *