Κύριο άρθροΠολιτική

Συνεδρίασε χθες εκτάκτως το  Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Εκτάκτως συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, με ένα και μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη. 

Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε την «Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014 – 2020», στον άξονα προτεραιότητας 2 «Βελτίωση της ελκυστικότητας της περιφέρειας ως τόπου εγκατάστασης επιχειρήσεων και ατόμων», με τίτλο «Τοπικά και ειδικά χωρικά σχέδια» για την ένταξη της πράξης «Τοπικό χωρικό σχέδιο δήμου Καβάλας » και δεύτερον περί υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Α.Μ.Θ. 2014 – 2020, στον άξονα προτεραιότητας 2 «Βελτίωση της ελκυστικότητας της περιφέρειας ως τόπου εγκατάστασης επιχειρήσεων και ατόμων» και ειδικότερα στην Δράση 6ε.14.1:Τοπικά και ειδικά χωρικά σχέδια», με τίτλο «Τοπικό χωρικό σχέδιο δήμου Καβάλας». Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειτο στο γεγονός της λήξης της υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης στις 18 – 01 – 2019.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης, λόγω απουσίας του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Γραμμένου.

Την εισήγηση του θέματος έκανε ο Δημοσθένης Τουλκίδης, ενώ απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα έδωσε και η αντιδήμαρχος Ευαγγελία Δρακονάκη.

Τελικά το επείγον θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς αρνητικά ψήφισε μόνο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Ποτόλιας.

Η διάρκεια της συνεδρίασης δεν ξεπέρασε τη μισή ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *