ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Συναυλία από τις Γαλλικές Άλπεις … στην Καβάλα!

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Η “επόμενη στάση” στη διαδρομή των συνΩΔΗπόρων έχει χροιά Ιnternational ! Αυτή τη φορά οι συνΩΔΗπόροι, συνοδοιπορούν με τη Γαλλική χορωδία “les Choeurs de Mercantour” η οποία έχοντας προγραμματίσει 2-3 εμφανίσεις φέτος στη χώρα μας, επέλεξε την Καβάλα, και μάλιστα τη χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων, για να μοιραστεί  σήμερα το βράδυ και ώρα 20:30 τη σκηνή του Κινηματοθεάτρου ΟΣΚΑΡ. Εκεί θα χαρίσει στο μουσικόφιλο κοινό της πόλης μια συναυλία αλλιώτικη !

Η χορωδία από τις Άλπεις, με πλήθος εμφανίσεων και βραβεύσεων ανά την Ευρώπη, θα καταφθάσει με 25 από τα μέλη της το μεσημέρι του Σαββάτου και θα μείνει στην πόλη μας έως τη Δευτέρα. Την Κυριακή θα ξεναγηθεί στην πόλη μας, στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων καθώς και στα γύρω αξιοθέατα, συνοδεία γαλλόφωνου ξεναγού. Τα έξοδα των τοπικών μετακινήσεων της ξενάγησης και του ξεναγού, είναι ευγενική χορηγία του Δήμου Καβάλας, ο οποίος θα παραχωρήσει στους φιλοξενούμενους και ένα γεύμα. Επίσης, το βράδυ της συναυλίας η χορωδία θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν των Γάλλων χορωδών, σε εστιατόριο της πόλης.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ

Η συναυλία του Σαββάτου αποτελεί κομμάτι μιας σειράς προσπαθειών της χορωδίας του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας, ώστε να αναβαθμιστεί το χορωδιακό τραγούδι στην πόλη μας και στην Ελλάδα γενικότερα. Η σύμπραξη με χορωδίες του εξωτερικού όπως αυτή, είναι η καλύτερη ευκαιρία για ανταλλαγή πολιτισμού, ιδεών και αξιών…

Τη διοργάνωση & φιλοξενία έχει αναλάβει  η Χορωδία ΣυνΩΔΗπόροι του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας.

Η είσοδος της συναυλίας του Σαββάτου στο ΟΣΚΑΡ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *