ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Συνάντηση χθες του Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Μαρκόπουλο με τον πρόεδρο της Διοικούσας του ΑΟΚ Θεόδωρο Μήτρα

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Χθες στην 1.30 μετά το μεσημέρι  ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος δέχθηκε  στο γραφείο του, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα, κ. Θεόδωρο Μήτρα  για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Όπως σημείωσε αρχικά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Μήτρα θέματα που αφορούν την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία. «Εκ των προτέρων και εξ` αρχής θέλω να συγχαρώ τον κ. Μήτρα και όλους τους συνεργάτες του γιατί πρόκειται για ανθρώπους που σε βάρος της προσωπικής τους ζωής εδώ και πολύ καιρό κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες προκειμένου να μπορέσουν να συντηρήσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα την ομάδα της Καβάλας και την ίδια στιγμή να μπορέσουμε να δούμε και την άνοδο της» σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε ότι είναι δύσκολες οι εποχές και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε ασχέτως αν η ομάδα δεν ανέβηκε κατηγορία ενώ αισιοδοξεί ότι το 2016 – 17 θα είναι η χρονιά που η ομάδα θα ανέβει κατηγορία και θα μπορέσουν να επιβραβεύσουν και να επικροτήσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Ο ίδιος σχολίασε πως καταλαβαίνει πως είναι δύσκολο και πως ο κόσμος δεν έχει διάθεση πλην όμως κάλεσε όλους τους Καβαλιώτες να γεμίσουν τις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» κάθε Κυριακή και να μπορέσουν να υποστηρίξουν με την παρουσία τους, το εισιτήριο διαρκείας και οτιδήποτε άλλο την ομάδα προκειμένου να μπορέσουν να έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουν. Τέλος συνεχάρη τους ανθρώπους της ομάδας δεσμευόμενος ότι θα κάνουν οτιδήποτε να στηρίξουν την ομάδα ώστε η προσπάθεια αυτή να στεφθεί με επιτυχία.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο κ. Μήτρας με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μαρκόπουλο για αυτό το άμεσο κάλεσμα όπου ο ίδιος δεν είχε άγχος καθώς είναι γνωστή η αγάπη του κ. Μαρκόπουλου για τον ΑΟΚ και τον αθλητισμό. Πρόσθεσε δε πως ο ίδιος εκπροσωπούσε χθες Καβαλιώτες επαγγελματίες που με προσωπικό κόπο και οικονομικό κόστος κάνουν μία υπέρβαση φέτος για να ανεβάσουν την ομάδα στην Β` Εθνική καθώς τους έχει κουράσει η Γ` Εθνική. «Όλοι μαζί θα πάμε φέτος δυνατά να βγούμε κατηγορία, με χαμηλά το κεφάλι και κόπο, ενώ πρωταθλητισμός και καλή πορεία δεν γίνεται χωρίς τον κόσμο και για αυτό θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε δε πως χθες έκανα μία γενική συζήτηση για τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα βοηθηθεί η ομάδα δεδομένης της στήριξης του κ. Μαρκόπουλου.

ΟΜΑΔΑ

Σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας ανέφερε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται με πολύ δουλειά και επαγγελματισμό και φέτος έχουν προσθέσει κάποιες «πινελιές» που κάνουν το ρόστερ ακόμη δυνατότερο. «Έχουμε προσθέσει σκληράδα, εμπειρία και έχουμε ένα τεχνικό τιμ που δουλεύει πάρα πολύ καλά και γενικώς ακούμε από ανθρώπους που έχουν έρθει από μεγαλύτερες κατηγορίες ότι   δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα και όχι σε Γ` Εθνικής και αυτή η ομάδα μας χαροποιεί» σημείωσε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *