ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Συνάντηση χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για το 6ο Kavala Air Sea Show

Προγραμματισμένη προκαταρκτική συνάντηση για το 6ο Kavala Air Sea Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30/6 με 2/7 του 2017, πραγματοποιήθηκε χθες  το πρωί στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλου.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο εντεταλμένος για θέματα Τουρισμού περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Αμοιρίδης και ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Kavala Air Sea Show, Παναγιώτης Γεωργιάδης.

«Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα συνδυάσουμε το έτος τουρισμού (2017) για την προβολή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το αεροπορικό και ναυτικό σόου. Είναι μια προκαταρκτική συνάντηση η σημερινή, καθώς τα θέματα του 6ου Kavala Air Sea Show θα συζητηθούν σε ένα επίπεδο υψηλότερο το επόμενο διάστημα, με τη συμμετοχή και όλων των υπολοίπων φορέων», επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Παράλληλα, ο Θόδωρος Μαρκόπουλος με έμφαση σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που από τώρα γνωρίζουμε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Kavala Air Sea Show, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να δοθούν περισσότερα χρήματα από χορηγίες που θα προέλθουν από τον ιδιωτικό τομέα.

«Πέρυσι ο αείμνηστος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης είχε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια κι είχε ανταποκριθεί μια ιδιωτική εταιρεία. Θέλουμε κι άλλες ιδιωτικές χορηγίες, όπως αυτή πέρυσι. Η μεγάλη διαφορά που υπάρχει φέτος είναι το γεγονός ότι εδώ και πολλούς μήνες νωρίτερα ξέρουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του σόου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι άνθρωποι που δηλώνουν στον Ο.Λ.Κ. τα δρομολόγια των κρουαζιερόπλοιων να ξέρουν ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρχει το σόου. Επίσης, οι ξενοδόχοι σε Καβάλα και Θάσο να το ξέρουν από τώρα, όπως και στους γύρω νομούς. Θα πρέπει να γίνει ένα μεγάλο βήμα ευρύτερης δημοσιοποίησης του Kavala Air Sea Show κι ένα άλλο που θα πρέπει να τονίσουμε είναι με κάποιο τρόπο αυτός ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας που παράγει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή μας να συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία», σημείωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ!

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Αμοιρίδης τόνισε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί συνεντεύξεις Τύπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να πάρει περισσότερη έκταση το σόου, ενώ επίσης χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει προκαθορισμένη ημερομηνία του 6ου Kavala Air Sea Show.

Παράλληλα, ο κ. Αμοιρίδης αναφέρθηκε και στην οριστικοποίηση νέων πτήσεων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, από Ελβετία, Λευκορωσία και δυο από Ρωσία, ενώ είπε ότι τουριστικοί πράκτορες από Ρωσία, Ουκρανία και Νορβηγία βρίσκονταν την Τετάρτη στην Καβάλα. Ο κ. Μαρκόπουλος συμπλήρωσε ότι ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον να επισκεφθεί την περιοχή μας τον άλλο μήνα ο γενικός πρόξενος της Ουκρανίας για συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με την ενίσχυση στις διμερείς σχέσεις και κυρίως αυτές που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη, ενώ έγινε επίσης γνωστό ότι η Fraport θα εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης περί τα τέλη Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *