ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Συνάντηση του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριαδη με το Σωματείο των Εργαζομένων στην Καβάλα Oil

Συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων στην KAVALA OIL είχε το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου  ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, στον απόηχο πλήθους δημοσιευμάτων και δυσοίωνων προβλέψεων για το μέλλον της επιχείρησης, εξαιτίας της υποχώρησης των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων, Μανώλης Κελαϊδάκης, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον κλάδο των πετρελαιοειδών το τελευταίο διάστημα και η διακινούμενη φημολογία περί βλαπτικής μεταβολής του εργασιακού καθεστώτος των υπαλλήλων της εταιρίας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις άμεσες υποχρεώσεις της, προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία και έντονο προβληματισμό.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ…

Οι εργαζόμενοι, όπως επεσήμανε ο κ. Κελαϊδάκης, είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια αντιμετώπισης της σοβούσας κρίσης και να καταθέσουν προτάσεις εξορθολογισμού των δαπανών της τρέχουσας περιόδου, ενώ τόνισε με έμφαση πως οποιαδήποτε απόφαση για την άρση του σημερινού αδιεξόδου, πρέπει να σέβεται απολύτως τους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας της επιχείρησης και την αναγκαιότητα διατήρησης των υπαρχουσών θέσεων εργασίας.  

Ο κ. Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνάντησης, υπογράμμισε πως ο δήμος Καβάλας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το εν λόγω ζήτημα και είναι έτοιμος να παρέμβει στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, χαράσσοντας κοινή γραμμή με τη διοίκηση του Σωματείου, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *