Κύριο άρθροΠολιτική

Συνάντηση Μαρκόπουλου με τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα

Όπως ήταν προγραμματισμένο, συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Παναγιώτη Ρήγα, είχε χθες  στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ.  Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.κ.  Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου.

 

«Εκ των πραγμάτων η περιφέρεια πιστεύει στον διάλογο και τη συνεργασία. Επειδή προέρχεστε από το κυβερνών κόμμα, έχουμε μια καλή συνεργασία με τους τοπικούς βουλευτές και προσπαθούμε να προωθήσουμε θέματα. Ωστόσο, σε κάποια από αυτά που περιμένουμε την ανταπόκριση της κυβέρνησης, πολλές φορές δεν τη βρίσκουμε και υπάρχουν σημαντικά ζητήματα με τις εξελίξεις να είναι ερήμην ημών. Για παράδειγμα το θέμα του Δημοκριτείου με το Τ.Ε.Ι. – Α.Μ.Θ. ακόμη και αυτό για τις εκλογές όπου η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχει συνεργασία για το σχέδιο που θα καταλήξει σε νόμο. Οπωσδήποτε θα μεταφέρετε την αγωνία μας για όλα τα άλλα θέματα και σας ευχαριστώ ιδιαίτερα και για τότε που έγινε το αναπτυξιακό συνέδριο και σήμερα επαναλαμβάνω την άποψη ότι χρειάζεται όλοι οι φορείς και τα κόμματα, απ’ όπου κι αν προερχόμαστε να έχουμε μια κοινή συνισταμένη στα θέματα ανάπτυξης και γι’ αυτό πιστεύω ότι η συνάντηση μαζί σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη», ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Μαρκόπουλος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Από την πλευρά του ο κ. Ρήγας αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, δήλωσε ότι «Εσείς ως έχων την ευθύνη, είναι ανάγκη να συμβάλλετε στην ανάπτυξη και της περιφερειακής ενότητας και συνολικά στην περιφέρεια. Έχω παρακολουθήσει το αναπτυξιακό συνέδριο της Α.Μ.Θ. και νομίζω ότι σε αυτά που είπατε για τη συνεργασία και τη δυνατότητα επαφής και συλλογικής διαβούλευσης για τα προβλήματα, αυτό το κάναμε πράξη. Είναι πρώτη φορά που το κόμμα και οι βουλευτές του είχαν αυτή τη συμμετοχή κι αυτό αναγνωρίζεται από εσάς και από τους πολίτες. Εμείς θα συμβάλλουμε στην προώθηση των προβλημάτων κι αυτά που καταλήξαμε. Δεν τελείωσε το αναπτυξιακό και θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφή. Μετά την περίοδο της κρίσης γίναμε σοφότεροι όλοι κι αυτό είναι ένα καλό μήνυμα προς τους πολίτες ότι συλλογικά μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό το κάνει πράξη η κυβέρνηση και ο κορμός της που είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *