Συνάντηση Θ. Μαρκούλου με τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε χθες  στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αρχιπύραρχος κ. Μάριος Αποστολίδης Ο  κ. Αποστολίδης, κατάγεται από την Δράμα, όπου στην γειτονική μας πόλη εκτέλεσε τα καθήκοντα του Διοικητή ης Π. Υ για δύο χρόνια, ενώ υπήρξε για τέσσερα χρόνια Διοικητής Π.Υ Αιγαίου.

Κατά τον χαιρετισμό του προς τον κ  Αποστολίδη  ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως «με την Π.Υ και στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας και ευρύτερα έχουμε διαχρονικά μια πολύ καλή σχέση συνεργασίας. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του νέου Διοικητή, θέλω να πω ότι η Π.Υ της Καβάλας σε όλες τις οργανικές μονάδες, είτε είναι η κεντρική Π.Υ είτε είναι υπηρεσίες στην Ελευθερούπολη, την Χρυσούπολη , την Θάσο, αλλά και στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, έχουν μια εξαιρετική στελέχωση όχι από ένα μεγάλο αριθμό ανδρών και γυναικών, αλλά από ένα ιδιαίτερα αξιόλογο αριθμό, γιατί είναι άνθρωποι που δοκιμάστηκαν σε αντίξοες συνθήκες σε μεγάλες φωτιές, όπως αυτές της Θάσου και μπόρεσαν  υπερβάλλοντας εαυτω να αντιμετωπίσουν συνθήκες σε ένα δύσκολο γεωμορφολογικό ανάγλυφο. Έχω εξαιρετική άποψη και για τον σημερινό Διοικητή και για τους διατελέσαντες Διοικητές της Υπηρεσίας στη πόλη της Καβάλας . Τον καλωσόρισε και ευχήθηκε να υπάρχει η ίδια καλή συνεργασία και στην συνέχεια».

ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Προς ανταπόδοση του καλωσορίσματος του από τον κ Μαρκόπουλο ο κ Αποστολίδης, είπε πως «αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ , έχω σκοπό να επισκεφθώ όλους τους θεσμούς και άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πράγμα που έχω κάνει σε ορισμένους Νομούς. Η Καβάλα είναι ένας Νομός που έχει πληγεί πολλές φορές από καταστροφές , είτε από δασικές πυρκαγιές, είτε από πλημμύρες. Ήρθα εδώ για να επιβεβαιώσουμε την άριστη συνεργασία μας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να πούμε ότι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες από τις φυσικές καταστροφές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.