Κύριο άρθροΠολιτική

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για το παλιό Νοσοκομείο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε προχθές μεταξύ της νέας υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου και των τριών βουλευτών Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργο Παπαφιλίππου.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς ήταν οι εκκρεμότητες των διεκδηκήσεων του Δήμου Καβάλας σε συγκεκριμένα ακίνητα (παλιό Νοσοκομείο, Ακτή Καλαμίτσα, Δικαστικό Μέγαρο, Παραλιακό Μέτωπο). Η κυρία Υφυπουργός ενημερώθηκε για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά ενώ τόνισε πως κάποια από τα επιμέρους θέματα βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Επιπρόσθετα, οι βουλευτές επανέφεραν το ζήτημα των κατόχων δημοσίων κτημάτων, που χρόνια έχουν εκφράσει το πρόβλημα τους (σχετικά με τους τίτλους ιδιοκτησίας των οικοπέδων) χωρίς ωστόσο να δοθεί οριστική λύση. Ειδικότερα στην περιοχή της Καβάλας, οι πολίτες που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι αρκετοί και περιμένουν να βγουν από το φαύλο κύκλο της αναμονής.

Η κ. Παπανάτσιου δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των βουλευτών στις αρμόδιες υπηρεσίες και υποσχέθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση στην οποία θα συζητηθεί η εξέλιξη των θεμάτων που τέθηκαν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *