«Συμφωνώ με την κυβέρνηση ότι στη ζυγαριά πρέπει να υπερισχύει η δημόσια υγεία», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης σχετικά με το κλείσιμο συνοριακών σταθμών

Δηλώσεις για το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης. Χαρακτηριστικά είπε ότι «πληροφορήθηκα το βράδυ της Τρίτης για το προσωρινό κλείσιμο των συνοριακών σταθμών της Περιφέρειάς μας κι αμέσως υπήρξε επικοινωνία με κυβερνητικά στελέχη για να πληροφορηθούμε το λόγο. Υπάρχει μια έξαρση κρουσμάτων κυρίως στη Βουλγαρία. Ζήτησα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι φορείς να ενημερώνονται άμεσα για να έχουν μια καλύτερη εικόνα. Με τα κρούσματα που υπάρχουν στη Βουλγαρία, το γεγονός ότι το Βελιγράδι είναι σε καραντίνα, όπως είναι η Αλβανία και τα Σκόπια, βλέπουμε ότι η κυβέρνηση ορθά αποφάσισε.

Από την Πέμπτη το απόγευμα άρχισαν κάποιοι να αναθεωρούν τις αντιδράσεις τους βλέποντας το διακύβευμα της κυβέρνησης. Επιπλέον, έχει κλείσει και ο σταθμός των Ευζώνων οπότε δεν ισχύει ότι όλα γίνονται για να ευνοηθεί η Χαλκιδική ή η Πιερία. Το κλείσιμο είναι προσωρινό για το επόμενο 15ήμερο. Μπήκε στη ζυγαριά η δημόσια υγεία και η οικονομία και καλά έκανε και υπερίσχυσε η δημόσια υγεία. Το είχα πει και στη σύσκεψη με τους ανθρώπους του τουρισμού και το αποδέχθηκαν. Το φετινό καλοκαίρι το έχουμε χάσει. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι δεν πρέπει να υπάρξει δυσφήμιση ενόψει του καλοκαιριού του 2021. Δεν επενδύεις το Μάιο και τον Ιούνιο στον τουρισμό, οι επενδύσεις γίνονται πολύ νωρίτερα. Η κυβέρνηση είπε ότι θέλει τους τουρίστες, οι τουριστικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα εστίασης μπήκαν σε έναν κύκλο εξόδων αλλά δυστυχώς τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή έχουν υπερισχύσει για την απόφαση προσωρινής αναστολής. Συμφωνώ ότι στη ζυγαριά πρέπει να υπερισχύει η δημόσια υγεία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.