Συμπληρώθηκε το τεχνικό τιμ του ΑΟΚ, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Δερμιτζάκη

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΑΟΚ, συμπληρώθηκε το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον νέο προπονητή της ομάδας, Παύλο Δερμιτζάκη. Παρέμειναν στην ομάδα ο Γιώργος Γουνελάς που είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, ο Νίκος Σουμουλίδης που είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο υπεύθυνος αποκατάστασης Νίκος Τσαουσίδης. Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου (8μμ) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Galaxy για την παρουσίαση του νέου τεχνικού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο και η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλας, προσκαλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδος μας, Παύλου Δερμιτζάκη. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Φίλιππος» του Ξενοδοχείου Galaxy.
Παράλληλα, κάνουμε γνωστό πως λόγω και της φετινής τους σημαντικής προσφοράς, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας ο Γιώργος Γουνελάς (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης), Νίκος Σουμουλίδης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Νίκος Τσαουσίδης (υπεύθυνος αποκατάστασης)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.