ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Συγχαρητήρια Πέτρου Πετρόπουλου στον Διευθυντή του 5ου Γυμνασίου καβάλας και την μαθήτρια Λ. Τσακαλίδου

Ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Β. Πετρόπουλος έστειλε την εξής επιστολή προς το 5o Γυμνάσιο Καβάλας   και τον Διευθυντή του κ.  Θεοδωρίδη  Δημήτριο:

«Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας θα θέλαμε να δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια και με τη σειρά σας να συγχαρείτε την μαθήτρια του Γυμνασίου σας και του αθλητικού συλλόγου ΑΟ Παλμός , Τσακαλίδου Λυδία, η οποία συμμετείχε με την Εθνική Νεανίδων του τραμπολίνο στο 26ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, από 12 έως 15 Απριλίου και  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πραγματοποιώντας μια πολύ σπουδαία εμφάνιση.

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου τιμάει σε μέγιστο βαθμό τον    καβαλιώτικο αθλητισμό και δίχως άλλο επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις πολυετής προσπάθειες της αθλήτριας όπως και τον προπονητή της,  πατέρας της Λυδίας, Δημήτρη Τσακαλίδη.

Τα συγχαρητήρια μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού για την Λυδία Τσακαλίδου, τον σύλλογό της, και όλους όσους έμπρακτα την στηρίζουν στον καθημερινό της αγώνα».

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

 

                                                             

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *