Συγκρατημένη αισιοδοξία των εμπόρων της Καβάλας για τις θερινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν χθες με μεγάλα ποσοστά

Ξεκίνησαν χθες οι εκπτώσεις και στην Καβάλα με πολύ καλές προοπτικές, καθώς τα ποσοστά των εκπτώσεων είναι εντυπωσιακά όπως παραδέχεται και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Λεμονίδης ανέφερε πως «όσο πιο δύσκολη είναι η περίοδος που προηγείται ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες γεννιούνται για την περίοδο των εκπτώσεων. Η Άνοιξη δεν πήγε τόσο καλά, είχαμε έναν Ιούνιο ο οποίος πραγματικά ήταν πολύ δύσκολος και οι τζίροι πολύ χαμηλοί, οπότε εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Ιούλιο και στις εκπτώσεις. Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ξεκίνησαν οι θεσμοθετημένες εκπτώσεις, είναι μέχρι τέλος Αυγούστου. Τα ποσοστά των εκπτώσεων και συζητώντας με συναδέλφους και βλέποντας είναι αρκετά μεγάλα, οι τιμές είναι καλές, είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Σε σχέση και με την ποιότητα νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, η αγορά της Καβάλας και η δυναμική της. Ευελπιστούμε ότι όσο και προβλήματα να έχει ο κόσμος, που έχει στο οικονομικό κομμάτι, είναι μια καλή ευκαιρία για να βρει κάποιος ένα καλό προϊόν σε χαμηλή τιμή».

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Πρόσθεσε δε πως «Αν αναλογιστούμε ότι πέρσι είχαμε και το δημοψήφισμα με τα capital controls και ένα ιδιαίτερα ασταθές πολιτικό περιβάλλον, το οποίο μετατοπίζεται και στο οικονομικό κομμάτι και στην αγορά, είχε μια σχετικά καλή κίνηση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Οπότε φέτος ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει αν όχι η ίδια, λίγο καλύτερη κίνηση. Η αγορά είναι έτοιμη, μετά εναπόκειται στους καταναλωτές να μας προτιμήσουν, να προτιμήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις που πραγματικά ματώνουν για να στέκονται όρθιες και να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους».

ΩΡΑΡΙΟ

Όσον αφορά τη διαφοροποίηση στο απογευματινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Καβάλας, ο κ. Λεμονίδης υπενθύμισε ότι από 1 Ιουλίου μέχρι 15 Αυγούστου η αγορά είναι ανοιχτή τα απογεύματα Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 9.30 το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.