Κύριο άρθροΠολιτική

“Στόχος η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές του ΤΕΕ” δηλώνει ο Πρόεδρος του τμήματος Αν. Μακεδονίας Σωτήρης Λαζαρίδης

Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης θα γίνουν στις 19 Μάϊου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας. Ο πρόεδρος του κ. Σωτήρης Λαζαρίδης σημείωσε πως έληξε η προθεσμία της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων των 5 συνδυασμών.

Όπως ανέφερε “Οι εκλογές του ΤΕΕ θα γίνουν στις 19 Μαΐου, ημέρα Κυριακή ενώ έληξε ήδη η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίων από όλες τις παρατάξεις. Στο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας κατατέθηκαν υποψηφιότητες από 5 παρατάξεις και έγινε η επικύρωση των υποψηφιοτήτων αυτών σε ειδική συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής το απόγευμα της Παρασκευής.

Αφού επικυρωθούν οι υποψηφιότητες και κεντρικά από τη Διοικούσα του ΤΕΕ πανελλαδικά θα ανακοινωθούν και επίσημα. Στο τμήμα της Ανατολικής Μακεδονίας συμμετέχουν οι παρατάξεις: ΔΚΜ (ΝΔ), ΟΡ.ΜΗ. Μηχανικοί Δράμας, Πανεπιστημονική (ΚΚΕ) και Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί . Προσωπικά είμαι επικεφαλής της παράταξης ΟΡ.ΜΗ που δεν πρόσκειται πουθενά.

Εμείς αυτό που θέλουμε από τους μηχανικούς είναι να έρθουν στις κάλπες και να δείξουν τη δύναμη τους με την μεγάλη τους συμμετοχή στις εκλογές ώστε να αναδείξουμε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη, την τοπική αυτοδιοικητική και περιφερειακή διοίκηση και να ξέρουν όλοι ότι χωρίς το ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας τίποτε δεν μπορεί να προχωρήσει σε ό,τι αφορά τα θέματα της ανάπτυξης , του σχεδιασμού και γενικά όλων των θεμάτων που άπτονται του γνωστικού σχεδιασμού του τόπου μας».

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Και πρόσθεσε πως «Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 8 το πρωί και θα τελειώσει στις 7 το απόγευμα, ενώ θα έχουμε δύο εκλογικά τμήματα στα γραφεία μας στην Καβάλα. Για πρώτη φορά φέτος θα δημιουργηθεί και ένα εκλογικό τμήμα στην Θάσο, και ένα ακόμη στη Δράμα. 4 εκλογικά τμήματα για να εξυπηρετήσουν τους συναδέλφους μηχανικούς και όσους είναι μάλιστα και στο νησί της Θάσου θα τους εξυπηρετήσουμε καλύτερα μια και δεν θα χρειασθεί να πάρουν το πλοίο για να έρθουν στην Καβάλα».