Κύριο άρθροΥγεία

«Στο Νοσοκομείο μπορούμε να στηριχθούμε» δηλώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας  Αναστάσιος Καρασαββόγλου

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Αναστάσιος Καρασαββόγλου το πρωί της Τετάρτης στον μεγάλο καιρικό χιονιά ήταν από νωρίς στο γραφείο του.  Και χθες όμως έκανε το ίδιο αποδεικνύοντας ότι τα εμπόδια του χιονιά δεν αποτελούν εμπόδιο για τον ίδιο να είναι κανονικά στο πόστο του. Ο κ. Καρασαββόγλου έκανε σχετικές δηλώσεις.

Αρχικά ο κ. Καρασαββόγλου δήλωσε πως «Χρειάσθηκε με όχημα της τροχαίας την Τετάρτη να ανέβω στο Νοσοκομείο μια και είναι κατά τόπους καθαρός ο δρόμος, οπότε το Νοσοκομείο και χωρίς αλυσίδες είναι προσπελάσιμο. Αυτό ισχύει από τις έξι το πρωί της Τετάρτης ενώ χθες δεν υπήρχε πρόβλημα.

Πρόβλημα υπήρξε από το βράδυ της Τρίτης, αλλά γενικά προσπελάσιμο ήταν το νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή, όμως πάντα με αλυσίδες Ειδικά τα οχήματα του ΕΚΑΒ δεν είχαν κανένα πρόβλημα και από την πρώτη στιγμή έκαναν κανονικά όλα τα δρομολόγια.

Την Τετάρτη μια δυσκολία υπήρχε για οχήματα χωρίς αλυσίδες αλλά κατά τα άλλα όλα καλά. Η εικόνα αποκλεισμένων είχαμε μόνο για όσους επιχείρησαν να φύγουν από το Νοσοκομείο χωρίς αλυσίδες. Όντως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό και όσοι το προσπάθησαν απλά δεν το κατάφεραν. Χωρίς αλυσίδες κανείς δεν μπορούσε  να κινηθεί την Τετάρτη και αυτό ίσχυε  από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε ο χιονιάς».

ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Ο κ. Καρασαββόγλου αναφέρθηκε και στους εργαζόμενους που τις προηγούμενες ημέρες αναγκάστηκαν να μείνουν στο Νοσοκομείο, να διανυκτερεύσουν δηλαδή καθώς δεν διέθεταν αλυσίδες για τα οχήματα τους οπόταν δεν το διακινδύνευσαν να μετακινηθούν χωρίς αλυσίδες. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά  «Τώρα εργαζόμενος που δεν είχε αλυσίδες υπήρξε και μάλιστα αυτοί οι εργαζόμενοι επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να φύγουν, προτίμησαν να μείνουν και εμείς θα τους δώσουμε ρεπό άλλες ημέρες. Εμείς θα επιβραβεύσουμε αυτή την προσπάθεια γιατί κάποιοι  εργαζόμενοι έμειναν και δούλεψαν επιπρόσθετα στο Νοσοκομείο..

Το Νοσοκομείο Καβάλας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απολύτως και είχαμε απλά περιπτώσεις συμπολιτών μας που είχαν κάποια ατυχήματα και έπεσαν και έσπασαν κάτι, οπόταν νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο μας.  Για παράδειγμα ένας 77χρονος είχε δυσκολίες γιατί είχε ένα αιμάτωμα και μόνο αυτόν τον κρατήσαμε για  να τον προσέξουμε. Κατά τα άλλα όσοι είχαν μικροπροβλήματα έμειναν για λίγο στο Νοσοκομείο  και μετά έφυγαν.  Και όσοι κάνουν αιμοκάθαρση εξυπηρετούνται κανονικά ενώ για τους άστεγους της πόλης επίσης υπάρχει πρόνοια.

Επί δύο ημέρες φιλοξενούμε άστεγους και γενικά κάνουμε το καλύτερο δυνατό, Στο Νοσοκομείο μπορούμε να στηριχθούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *