Στους Σαμαρείτες διατέθηκαν έσοδα από το 4ο Kavala Night City Run

Έσοδα από το 4ο Kavala Night City Run, διατέθηκαν, στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καβάλας, στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ – Θεραπευτικό πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης ενηλίκων, στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Καβάλας και στο Ειδικό Γυμνάσιο Καβάλας.

Η λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας χθες  παρουσία της δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα, καθώς και του προέδρου της Λέσχης Φιλάθλων του Α.Ο.Κ., Γιάννη Προμούσα, ο οποίος στη σύντομη τοποθέτησή του ευχαρίστησε τη δήμαρχο για την πολύτιμη βοήθειά της και την καθιέρωση του Kavala Night City Run.

ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΙΣ

Η κ. Τσανάκα τόνισε πως όταν μια προσπάθεια αρχίζει από τη βάση και δεν επιβάλλεται από τα πάνω, τότε έχει σίγουρη επιτυχία.

Παράλληλα, σημείωσε πως τέτοιες εκδηλώσεις, πέρα από το ότι πρέπει να σηκώνουν όλους τους πολίτες από τους καναπέδες, επιτελούν και κοινωνικούς σκοπούς.

Ακολούθως, δόθηκαν στους προαναφερθέντες φορείς οι δωροεπιταγές, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Όπως είπε καταληκτικά ο κ. Προμούσας τα έσοδα του 4ου Kavala Night City Run ανήλθαν στις 9.500 ευρώ, τα έξοδα στις 6.500 ευρώ, οπότε οι 3.000 ευρώ που ήταν το υπόλοιπο διατέθηκαν στους πέντε φορείς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.