ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Στις 11 Φεβρουαρίου μπαλνταφάν στο Δασικό Χωριό Παγγαίου» δηλώνει ο υπεύθυνος της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ που το διαχειρίζεται  Λευτέρης Κοκκινίδης

Με τον καλύτερο τρόπο διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Δασικό Χωριό Παγγαίου την διάρκεια των εορτών όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ που το διαχειρίζεται κ. Λευτέρης Κοκκινίδης.

Μάλιστα προετοιμάζονται από τώρα για το αποκριάτικο μπαλνταφάν της 11ης Φεβρουαρίου.

Όπως τόνισε αρχικά «Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ήταν πολύ καλές για το Δήμο Παγγαίου και το Δασικό Χωριό. Και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που μόνοι μας ξεκινήσαμε να κάνουμε εκδηλώσεις χωρίς διοργανώσεις και χωρίς χορηγίες.

Ξεκινήσαμε μόνοι μας γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαν να μας βοηθήσουν και γενικότερα είχαμε θέμα και με την Περιφέρεια και με το Δήμο Παγγαίου. Οπότε ξεκινήσαμε και κάναμε τις εκδηλώσεις μόνοι μας και είχαμε πάρα πολύ καλή και πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο κόσμος πράγματι ανταποκρίθηκε. Δεν είχαμε χιόνια, οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και ήρθε ο κόσμος στο βουνό και στο Δασικό Χωριό. Έτσι κάναμε καλές δραστηριότητες και όλα κινήθηκαν όπως ακριβώς τα περιμέναμε».

ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Βέβαια όπως ο ίδιος έκανε γνωστό δεν σταματούν εδώ οι δράσεις. «Προχωράμε. Εμείς πάμε εμπρός με το επόμενο πρόγραμμα μας στις 11 Φεβρουαρίου με ένα μπανταφάν για τα μικρά παιδιά. Και αυτό θα είναι δωρεάν και όλα θα είναι χορηγία του Δασικού Χωριού Παγγαίου.

Αν και τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να πάνε για υποδομές στο Δασικό Χωριό ωστόσο εμείς τα δίδουμε για να μπορέσουν τα παιδιά να χαρούν μαζί με τους γονείς τους και να περάσουν παρέα κάποιες όμορφες στιγμές.

Σε άλλο μέρος μάλιστα θα είναι τα παιδιά και σε άλλο οι γονείς οπότε θα έχουμε εις διπλούν εκδηλώσεις».

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Αναφορικά με το εστιατόριο του Δασικού Χωριού που δεν λειτουργεί  ξεκαθάρισε ότι «Σε ό,τι αφορά το εστιατόριο μας του Δασικού Χωριού, βάλαμε στόχο στο επόμενο 3μηνο να αποκαταστήσουμε το εστιατόριο και πιστεύουμε πριν το Πάσχα να είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Αυτό θέλουμε και για αυτό προσπαθούμε.

Βέβαια όλα γίνονται μόνο με προσωπική εργασία με τζίρους από το καφέ του Δασικού Χωριού που λειτουργεί. Ό,τι κάνουμε εκεί πέφτει. Όσο βοηθάει ο κόσμος εμείς θα φτιάχνουμε. Το Δασικό Χωριό κάθε μέρα από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δέκα το βράδυ τουλάχιστον είναι ανοικτό και προσφέρει υπηρεσίες στους επισκέπτες του..

Είμαστε εκεί καθημερινά γιατί κάνουμε και αποκαταστάσεις και άλλες δουλειές που είναι ατελείωτες. Είμαστε δύο χρόνια επάνω, κάνουμε τα πάντα χωρίς χρηματοδότηση, μόνο με προσωπική εργασία και πάμε καλά.

Το Δασικό Χωριό Παγγαίου είναι όλων μας και αν όλοι το στηρίξουμε θα περάσουμε όλοι καλά εκεί και θα έχουμε ωραίες στιγμές. Και αύριο μεθαύριο θα υπάρχει μια παρακαταθήκη για τη νεολαία μας ώστε να υπάρχει εκεί μια διέξοδο εργασίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *