Στη Νέα Ηρακλείτσα οι τελικοί των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων beach volley Εφήβων- Νεανίδων της Περιφέρειας

Επί καβαλιώτικου εδάφους θα γίνουν και οι τελικοί των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων (Regional Juniors) beach volley 2018 της περιφέρειας Θράκης- Ανατολικής Μακεδονίας για τις κατηγορίες Κ19 Εφήβων και Νεανίδων. Θα τους φιλοξενήσει το beach bar Yacht Club στη Νέα Ηρακλείτσα, το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν μετά τη 1 Ιανουαρίου 2000.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ό,τι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική προκήρυξη της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ και τους κανονισμούς της διοργάνωσης. Μπορούν να αγωνιστούν μόνο όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Beach Volley της Ομοσπονδίας και ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ, είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2018). Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 21 Ιουλίου (ώρα 09:00). Για τη συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση, εκτός για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στην κορυφή του κυρίως ταμπλό.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό του τελικού τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθεί στις Ράχες Φθιώτιδας το τριήμερο 3-5 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.