ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση των Βρυξελλών θα συμμετάσχει το Φεβρουάριο η Περιφέρεια ΑΜΘ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση των Βρυξελλών που θα πραγματοποιηθεί από 7-10 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια ΑΜΘ όπου τιμώμενος προορισμός θα είναι η Θάσος. Το Βέλγιο είναι μία χώρα με υψηλό οικονομικό επίπεδο, σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη «η έκθεση θα γίνει από τις 7 μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Ευρώπης, τις Βρυξέλες. Μετά από συνεργασία και με τους κ. Νίκολα Μπαδάριο και κα Μαρία Πολυμέρου που εκπροσωπούν TUI fly στη Θάσο, καταφέραμε και σε συνεργασία με τον διευθυντή του ΕΟΤ των Κάτω Χωρών να συμπεριλάβουμε τη Θάσο ως τιμώμενο προορισμό στη συγκεκριμένη έκθεση. Χαρακτηριστικά να πω ότι το 2012 τιμώμενος προορισμός ήταν η Κέρκυρα, το 2013 η Ζάκυνθος και το 2017 η Αθήνα. Γίνεται κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός για τη Θάσο αλλά και για την Περιφέρειά μας».

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Και πρόσθεσε ότι «Τιμώμενο πρόσωπο στην Έκθεση σημαίνει ότι την πρώτη μέρα των εγκαινίων θα γίνει ειδική εκδήλωση παρουσίασης αυτού του πανέμορφου νησιού μας και θα υπάρχουν 150 Βέλγοι δημοσιογράφοι οι οποίοι στη συνέχεια θα προβάλλουν και θα προωθήσουν όλο το πρότζεκτ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και στο διαδίκτυο καθώς επίσης θα υπάρχουν μεγάλα τουριστικά γραφεία, tour operator και όλο το τουριστικό γίγνεσθαι των Βρυξελών. Αυτό δείχνει ότι, πράγματι, όταν υπάρχει σωστή συνεργασία και συνέργεια όλων των φορέων, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα για την περιοχή μας.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί ήδη έχουμε την αεροπορική γραμμή του Βελγίου που από πέρυσι κάνει δρομολόγια στην περιοχή μας. Το Βέλγιο είναι μια χώρα με υψηλό οικονομικό επίπεδο, οι Βέλγοι ταξιδεύουν 2 και 3 φορές το χρόνο και με τη συνεργασία που έχουμε αλλά και αν μπορέσουμε και με την Ολλανδία που είναι παραπλήσια, θα μπορέσουμε να βάλουμε και ακόμη μία πτήση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *