ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Στην Τουριστική Έκθεση του Τελ Αβίβ συμμετέχει από χθες για πρώτη φορά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια»

Στην Τουριστική Έκθεση του Τελ Αβίβ συμμετέχει από χθες η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» για πρώτη φορά. Σύμφωνα με την πρόεδρο της επιχείρησης κ. Αναστασία Ιωσηφίδου στόχος του Δήμου Καβάλας είναι να διευρύνει τη συμμετοχή του σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις για τη μεγαλύτερη τουριστική προβολή του.

Ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Ιωσηφίδου πως «είναι για πρώτη φορά που συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας στη συγκεκριμένη έκθεση. Είναι ένα καινούριο άνοιγμα που κάνουμε στη συγκεκριμένη αγορά και πιστεύουμε ότι θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα. Ήδη έχει ξεκινήσει μέσα από το Δήμο Καβάλας και από το ενδιαφέρον ιδίως της δημάρχου η καλή συνεργασία και η ανάδειξη της Καβάλας στη συγκεκριμένη αγορά. Ήδη άρχισαν να έρχονται στην περιοχή μας επισκέπτες από τη συγκεκριμένη περιοχή. Βέβαια ήδη ξεκίνησε η συμμετοχή μας στην έκθεση με πάρα πολύ δυναμική παρουσία, με οργάνωση που έχει προηγηθεί μέσα από τη «Δημωφέλεια», με τη συμμετοχή μας και την οργάνωση Β2Β συναντήσεων με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία. Ήδη άρχισε να φαίνεται το ενδιαφέρον πριν ακόμα πάμε στο Ισραήλ και αρχίσει η συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη έκθεση».

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Συμπλήρωσε δε πως «ετοιμάζουμε βέβαια και κάτι άλλο πάρα πολύ δυναμικό το οποίο δεν είναι επί του παρόντος να το δημοσιοποιήσω κι αυτό φαίνεται από την αλληλογραφία και από την προσωπική επαφή που έχω με ένα συγκεκριμένο φορέα στην αγορά του Ισραήλ. Πιστεύουμε και μετά την επαφή που θα κάνει η ομάδα μας στην έκθεση να υπάρχει κάτι πιο οριστικό για να μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι για την ακόμα μεγαλύτερη ενδυνάμωση του Δήμου Καβάλας στη συγκεκριμένη αγορά. Σκοπός μας είναι η όλο και πιο δυναμική προβολή της Καβάλας γενικά σε ολόκληρο τον κόσμο, άλλωστε τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται με την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή μας. Σκοπός μας είναι να διαφοροποιήσουμε και το μείγμα των επισκεπτών που έρχονται στην περιοχή μας, εννοώ οικονομικά όλο και πιο δυνατές τάξεις να έρχονται στην περιοχή μας με τα αποτελέσματα που προσδοκούμε αυτό να έχει στην τοπική οικονομία και αγορά. Και βέβαια με την ενδυνάμωση του τουριστικού μας ρεύματος για προσέλκυση τουριστών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου προκειμένου να επιμηκύνουμε και την τουριστική μας περίοδο. Άρα ο στόχος είναι πολλαπλός».

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ

«Δεν είναι η συμμετοχή μας μόνο στη συγκεκριμένη έκθεση, την άλλη βδομάδα έχουμε τη συμμετοχή μας και σε δύο άλλες μεγάλες εκθέσεις στις οποίες μετέχουμε παραδοσιακά, στη μία ειδικά στη Σερβία μετέχουμε για χρόνια. Από πέρσι όμως ξεκινήσαμε να δυναμώνουμε την προβολή της Καβάλας και στην έκθεση του Βουκουρεστίου. Πέρσι συμμετείχαμε για πρώτη φορά, φέτος θα συμμετέχουμε για δεύτερη φορά. Η συμμετοχή λοιπόν και στις δύο αγορές είναι ταυτόχρονη χρονική περίοδο την ερχόμενη βδομάδα. Όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα που έχουμε στα χέρια μας ήδη αφενός μεν οι Σέρβοι αλλά και οι Ρουμάνοι είναι δύο αγορές τις οποίες στοχεύουμε, τα αποτελέσματα φαίνονται, άρχισαν να έρχονται και για αυτό λέμε λοιπόν ότι ανακατεύουμε και το μείγμα των επισκεπτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *