ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Στην Τουριστική Έκθεση της Ινδίας στη Βομβάη θα συμμετάσχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση  «Δημωφέλεια» με επικεφαλής την πρόεδρό της Αν. Ιωσηφίδου

Στην Τουριστική Έκθεση της Ινδίας στη Βομβάη θα συμμετάσχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση  «Δημωφέλεια» την επόμενη εβδομάδα με επικεφαλής την πρόεδρό της κ. Αναστασία Ιωσηφίδου. Ο Δήμος Καβάλας θα συμμετάσχει και σε άλλες τουριστικές εκθέσεις με στόχο πάντα την προσέλκυση τουριστών και τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, για αυτό άλλωστε δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην τουριστική αγορά της Ινδίας.

Σε δηλώσεις της η κ. Ιωσηφίδου επισήμανε πως «ξεκινάει λοιπόν η υλοποίηση του σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας από τη «Δημωφέλεια». Ένα πολύ δυναμικό σχέδιο. Η συμμετοχή μας προβλέπεται σε πάρα πολλές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Ξεκινάει λοιπόν χρονικά η πρώτη έκθεση, είναι η έκθεση της Ινδίας στη Βομβάη. Αναχωρούμε την επόμενη βδομάδα από την Καβάλα προκειμένου να συμμετέχουμε μέσα στο χώρο του ΕΟΤ για να προβληθεί η Καβάλα όσο το δυνατόν πιο δυναμικά. Από κει και πέρα για τη συγκεκριμένη έκθεση υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους τουριστικούς πράκτορες της Καβάλας και τους ευχαριστώ, καθώς σχεδιάζουν και προγραμματίζουν τουριστική προβολή με πακέτα. Να πούμε ότι ο Ινδός και ο Κινέζος τουρίστας που ταξιδεύει από μακριά, όταν προγραμματίζει τις διακοπές του, προγραμματίζει ταξίδια πολλών ημερών, τουλάχιστον 15 ημερών και προσπαθεί να επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές. Η Καβάλα λοιπόν του δίνει τη δυνατότητα ακριβώς να μπορεί να συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες. Μπορεί λοιπόν και συνδυάζει το τρίπτυχο Ελλάδα – Βουλγαρία – Τουρκία. Ο Ινδός και ο Κινέζος έχει μάθει να ταξιδεύει μέσω Κωνσταντινούπολης, μέσω Βουλγαρίας. Ακριβώς λοιπόν με τα τουριστικά πακέτα που θα τους δώσουμε στους τουριστικές πράκτορες κάτω στην Ινδία, του δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα αυτή να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του και την Ελλάδα, την Καβάλα. Φυσικά θα υπάρχει και η δυναμική προβολή μέσω των ταινιών Bollywood ήδη στο περίπτερό μας. Θα έρθουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας που γυρίστηκε εδώ στην Καβάλα με σκοπό να μας φέρουν σε επαφή και με άλλους παραγωγούς ταινιών Bollywood».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Συμπλήρωσε πως «από κει και πέρα η Καβάλα σχεδιάζει και προβάλει την περιοχή όχι μόνο με τις τουριστικές εκθέσεις, αλλά και με άλλες δράσεις, με άλλα γεγονότα. Στην Τουρκία λοιπόν θα συμμετέχουμε ακριβώς με άλλες δράσεις. Ήδη σχεδιάζουμε μία πολύ δυναμική προβολή της Καβάλας με διάφορα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη. Επειδή ακριβώς θέλουμε η παρουσίαση και η προβολή της Καβάλας στην Κωνσταντινούπολη να είναι όλο το χρόνο κι όχι μόνο μέσω της συμμετοχής στην έκθεση, προβλέπουμε μια πολύ δυναμική προβολή πριν από την καλοκαιρινή περίοδο και μία αντίστοιχη προβολή της Καβάλας μέσω Τούρκων δημοσιογράφων που ευελπιστούμε να φέρουμε στην Καβάλα μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι ώστε η Καβάλα να προβάλλεται όσο το δυνατόν περισσότερο δυναμικά σε περισσότερες περιοχές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *