Κύριο άρθροΠολιτική

«Στην τελική ευθεία εισήλθε το θέμα εισήλθε η διαδικασία για τις εκλογές της κεντροαριστεράς» δήλωσε ο Κώστας Παπακοσμάς

Στην τελική ευθεία εισήλθε το θέμα εισήλθε η διαδικασία για τις εκλογές της κεντροαριστεράς στην Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου κ. Παπακοσμά, όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές.

Όπως τόνισε αρχικά «Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την 12η Νοεμβρίου που είναι η πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στον φορέα της Κεντροαριστεράς. Τεχνικά όλα είναι έτοιμα ώστε να διεξαχθεί ομαλά η πρωτόγνωρη αυτή εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μια και υπάρχουν εκλογικά τμήματα και σε πόλεις της Ευρώπης αλλά και στην Αμερική. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια συμμετοχή και ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Τεχνικά λοιπόν και αναφερόμενος στην Περιφέρεια ΑΜΘ θα πω ότι όλα είναι έτοιμα. Έγινε και η γενική δοκιμή και ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα σε κανένα εκλογικό κέντρο. Οι επιτροπές είναι όλες στελεχωμένες σύμφωνα με τις εγκυκλίους και τους κανονισμούς και τις οδηγίες της επιτροπής Αλεβιζάτου.

Υπάρχει ακόμη και χώρος έτοιμος να υποστηρίξει τυχόν πρόβλημα μέλους της επιτροπής και όλα τα εκλογικά τμήματα στην ΑΜΘ από την Ορεστιάδα μέχρι το Νευροκόπι και μέχρι το ακρότερο σημείο είναι πανέτοιμα.

Η ψηφοφορία τώρα ξεκινάει 8 το πρωί και ολοκληρώνεται 8 το βράδυ ενώ αν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή θα υπάρχει και παράταση σε εκείνα τα εκλογικά τμήματα που θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή.

Απαραίτητο στοιχείο να έχει κανείς μαζί του την αστυνομική  του ταυτότητα γιατί η αναζήτηση γίνεται μέσω της αστυνομικής ταυτότητας στους εκλογικούς καταλόγους. Ψηφίζουμε για το νέο Πρόεδρο. Αν δεν συγκεντρώσει στην πρώτη Κυριακή το 50% πάμε στη δεύτερη Κυριακή που είναι η επόμενη Κυριακή με τις ίδιες διαδικασίες και τα ίδια εκλογικά δικαιώματα.

Αυτοί τώρα που ψηφίζουν την πρώτη Κυριακή μπορούν να ψηφίσουν και τη δεύτερη Κυριακή αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεται τη δεύτερη Κυριακή!»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Από την ενημέρωση που έχουν οι αρμόδιοι, στόχος είναι γύρω στις 10 το βράδυ να υπάρχουν αποτελέσματα μια και όλο αυτό το εγχείρημα υποστηρίζεται από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

«Είναι και οι υποψήφιοι μας που ολοκληρώνουν αυτή την παρουσία τους και την προεκλογική τους πορεία. Υπάρχει παράθεση ιδεών και απόψεων για την ανασύσταση αυτού του χώρου.

Τα εκλογικά τμήματα της Καβάλας, θέλουν τρεις κάλπες στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νικόλαος Μάρτης, θα υπάρχει κάλπη στις Κρηνίδες, στο δημοτικό κατάστημα, κάλπη στο ΕΥ Χρυσούπολης, κάλπη στην Γαληψό, κάλπη στο πρώην δήμο Ελευθερών και στη Ν. Πέραμο και δύο κάλπες από μια στον Λιμένα και στο Λιμεναρχείο» σημείωσε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *