ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Στην Περιφέρεια σήμερα οι Ιδιοκτήτες Σχολών Εκμάθησης Οδήγησης για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της αποχής των εξεταστών

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλο είχαν οι Ιδιοκτήτες Σχολών Εκμάθησης Οδήγησης καθώς επί 3,5 μήνες δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις υποψηφίων οδηγών λόγω αποχής των εξεταστών. Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών κ. Ανδρέας Κορδύλης έκανε γνωστό ότι σήμερα οι ενώσεις τους θα συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη για να εξετάσουν πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημά τους.

Όπως δήλωσε «συναντηθήκαμε τη Δευτέρα με τους Αντιπεριφερειάρχες και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα πάμε όλοι μαζί σαν εκπρόσωποι των Σχολών στην Περιφέρεια. Θα δούμε τι θα γίνει, γιατί υπάρχει ένα προηγούμενο στη Ρόδο, όπου εκεί ο Περιφερειάρχης έχει επιβάλλει έμμεσα τις εξετάσεις κατά κάποιον τρόπο και βάσει αυτού προσπαθούμε να δοκιμάσουμε κι εμείς το ίδιο. Από τη 1 Οκτωβρίου δεν έχουμε εξετάσεις και φτάσαμε τους 3,5 μήνες.

Στο θέμα το οικονομικό είναι, πλέον, πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αυτούς τους 3,5 μήνες έχουμε μόνο έξοδα, έσοδα καθόλου. Έχουμε σταματήσει να κάνουμε μαθήματα σχεδόν όλοι. Και φυσικά είναι και οι πολίτες που περιμένουν. Ο καθένας θέλει να βγάλει το δίπλωμά του, άλλος για δουλειά, άλλος για διασκέδαση. Χοντρικά υπολογίζουμε ότι είναι πάνω από 1500. Αν βάλουμε ότι είναι πάνω από 100 άτομα ανά βδομάδα που δίνουν εξετάσεις, επομένως είμαστε σ’ αυτόν τον αριθμό.

Μετά την έναρξη των εξετάσεων, για να αποσυμφορηθεί αυτό το πράγμα πιστεύω ότι θα κάνουμε πάνω από ένα χρόνο. Ας ξεκινήσουμε, βέβαια και θα το βρούμε. Γιατί τώρα τα πράγματα είναι τραγικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *