Στην μείωση των τελών προχώρησε  από χθες  Δευτέρα ο Δήμος Παγγαίου

 

 

 

 

Στην μείωση των τελών προχώρησε  από χθες  Δευτέρα ο Δήμος Παγγαίου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Φίλιππο Αναστασιάδη αυτό επετεύχθη λόγω της ανακύκλωσης.

Ο δήμαρχος Παγγαίου τόνισε ότι “Όντως προχωρούμε στη μείωση τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ενώ αυτή ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παγγαίου, περνάει και στο Δ.Σ. και όλο αυτό είναι απόρροια μιας συντονισμένης δουλειάς που έγινε από τις υπηρεσίες και με τη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου διότι εδώ και πάρα πολύ καιρό επενδύσαμε στο κομμάτι αυτό με χρήματα και με πιστώσεις που ήταν εκ των ενόντων από τα τακτικά έσοδα του Δήμου Παγγαίου αλλά και από επιχορηγήσεις που είχαμε τις οποίες αξιοποιήσαμε όλες σε υποδομές του τύπου εκσυγχρονισμού του μηχανισμού και του εξοπλισμού που έχουμε.

Έχουμε προμηθευτεί καινούρια και ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα,  καινούρια μηχανήματα για την περιποίηση του πρασίνου όπως επίσης για τις πλύσεις των κάδων με αποτέλεσμα έτσι να καταφέρουμε να μειώσουμε το λειτουργικό κόστος και σε ό,τι αφορά το εργατικό κόστος και τις εργατοώρες αλλά και σε ό,τι αφορά τις συντηρήσεις και τις επισκευές όλων αυτών των μηχανημάτων και των εργαλείων».

ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ

Και πρόσθεσε πως «Τα καινούρια απορριμματοφόρα δεν έχουνε καμία ανάγκη επιδιορθώσεων σε σχέση με όλα τα παλιά που χρονολογούνται από το 1980 και που βλέπουμε ακόμη να κυκλοφορούν.

Άρα πετύχαμε να μειώσουμε τα κόστη καθώς επίσης και έγινε πολύ καλή δουλειά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα που υπάρχει και έτσι δηλώθηκαν πάρα πολλά τετραγωνικά που ήταν αδήλωτα. Όλα αυτά λοιπόν μας έδωσαν μια διαδικασία μέσα από την οποία επίσης εισπράττουμε. Γι αυτό και πήγαμε και σε μειώσεις της τάξεως του 12% το οποίο είναι προς όφελος των συμπολιτών μας Από την στιγμή που μπορείς να παρέχεις τέτοιου είδους διευκολύνσεις είσαι υποχρεωμένος ως διοίκηση κάποια στιγμή να το κάνεις. Και πραγματικά δείχνει ότι καρποφορεί πλέον η προσπάθεια που έκανε η δημοτική μας αρχή και η ορθολογική διαχείριση που κάναμε στα οικονομικά οπότε νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση