Στην κόψη του ξυραφιού είναι το ίδρυμα για το Ειδικό Παιδί η Αγία Μαρίνα

Στην κόψη του ξυραφιού είναι το ίδρυμα για το Ειδικό Παιδί η Αγία Μαρίνα, καθώς στις 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης που θα αποφασίσει τη διάλυση ή μη του Ιδρύματος καθώς λειτουργεί μόνον με χρήματα από δωρεές, όπως ανέφερε το μέλος του Δ.Σ. κ. Φιλιππίδου.

Συγκεκριμένα η κ. Φιλιππίδου σημείωσε πως «δεν υπάρχει κάτι νεότερο δυστυχώς. Περιμέναμε τόσο καιρό και δρομολογήθηκαν εκλογές στις 31 Οκτωβρίου. Θα συνέλθει η Γενική Συνέλευση και θα αποφασίσει αν θα εκλέξει νέο Δ.Σ. και τι μέλλει γενέσθαι από κει και πέρα. Αν θα αποφασίσουν διάλυση ή αν θα αποφασίσουν οτιδήποτε. Δυστυχώς διαψευστήκαμε ως τώρα, ελπίζαμε ότι ο κ. Αλεξιάδης θα έφερνε τροπολογία ώστε να έπαιρνε ασφαλιστική ενημερότητα το ίδρυμα για να πάρει πιστοποίηση και να πάρει επιχορήγηση. Χωρίς αυτά λειτουργούμε στα τυφλά, με τις δωρεές όσο αντέξουν των συμπολιτών μας. Εδώ και 1,5 χρόνο δηλαδή λειτουργούμε έτσι, επομένως θα λειτουργήσει η Αγία Μαρίνα μέχρι να τελειώσουν όλα τα λεφτά με λίγα λόγια».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Όπως διευκρίνισε η κ. Φιλιππίδου «δρομολογήθηκαν εκλογές για να αναλάβει το νέο Δ.Σ. Από κει και πέρα στο Σώμα της Γενικής Συνέλευσης θα τεθούν όλα τα δεδομένα και είτε θα συνεχίσει μέχρι να έρθει μια μέρα που δεν θα υπάρχουν άλλα χρήματα είτε θα αποφασίσει τη διάλυση. Σε περίπτωση διάλυσης η περιουσία έρχεται στην Ιατρική Εταιρία. Και αν δεν υπάρχει Ιατρική Εταιρία λέει το καταστατικό στην Μητρόπολη. Τώρα η Ιατρική Εταιρία θα πρέπει ή να αποδεχτεί ή να αρνηθεί τη δωρεά και από κει και πέρα βλέπουμε. Απλά η περιουσία έρχεται στην Ιατρική Εταιρία αλλά χωρίς το χρέος. Ή αλλιώς θα πρέπει να πάρουν απόφαση για το δήμο, αλλά θα έπρεπε να το δεχτεί ο δήμος αυτό το πράγμα. Ώστε η περιουσία να πάει στο δήμο και να το λειτουργήσει ο δήμος. Αν περάσει στην Ιατρική Εταιρία, θα μπορεί να το λειτουργήσει με άλλο ΑΦΜ. Αν θέλει βέβαια κι αν μπορεί. Είναι κρίμα, τόσο καιρό αγωνιζόμαστε, ελπίζουμε, δεν καταθέτουμε βέβαια τα όπλα μέχρι τέλους θα αγωνιστούμε, κι εγώ και το Δ.Σ. και οι γονείς, όσο αντέξουμε, όσο μπορούν οι Καβαλιώτες να στηρίζουν ακόμα αυτό το ίδρυμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.