Στην Καβάλα το Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, θα παρουσιάσει τον Παράσχο Αγανικόλα ως εκπρόσωπο του κόμματος 

Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Καβάλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης στο πλαίσιο παρουσίασης του δημοτικού συμβούλου  κ. Παράσχου Αγανικόλα ως εκπροσώπου του κόμματος στην Καβάλα.  Ο κ. Αγανικόλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Αγανικόλας σημείωσε πως «το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ωκεανίς δίνουμε μια συνέντευξη τύπου για τη θέση που έχω πάρει πλέον σε εθνικό πολιτικό επίπεδο και με την ανακοίνωση πλέον ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής σε όλο το νομό πλέον του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Αυτά είναι εν ολίγοις, να κάνω και μια μικρή τοποθέτηση για το ποια είναι η θέση μου και γιατί δέχθηκα την πρόταση από τον ίδιο τον πρόεδρο. Η οποία πρόταση δεν το κρύβω ήταν εδώ και πολλούς μήνες. Αξιολόγησα, σκέφτηκα, όχι μόνος μου βέβαια με όλη την δημοτική μου ομάδα, πήραμε μια ομόφωνη απόφαση και συγκροτήσαμε την καινούρια ομάδα και με τα καινούρια μέλη και με τα παλιά μέλη. Συγκροτήσαμε μια καινούρια ομάδα με νέους ανθρώπους που θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτήν την καταστροφική λαίλαπα που χτυπάει όλους τους Έλληνες πολίτες αυτή τη στιγμή. Εγώ εξαρχής και πάρα πολλές φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας έχω δηλώσει τη θέση μου σε πάρα πολλά θέματα, όπως το θέμα του προσφυγικού, όπως το θέμα του ΤΑΡ, όπως το θέμα της ΒΦΛ. Είμαι κατά της νέας τάξης πραγμάτων και κατά της παγκοσμιοποίηση»ς.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Τόνισε δε με έμφαση πως «αυτή τη στιγμή ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που τοποθετείται δημόσια επί του πραγματικού και επί της κατάστασης που έχει η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Χωρίς υπεκφυγές, σε θέματα εθνικών συνόρων, σε θέματα προσφυγικού, σε θέματα τραπεζών, σε θέματα αγοράς, εμπορικών καταστημάτων, επαγγελματιών, σε θέματα παιδείας και το πιο σημαντικό για όλους εμάς που μπήκαμε εκεί, το κύριο θέμα για μας το θέμα της Ορθοδοξίας. Αυτή είναι στην ουσία η θέση μου, δηλαδή με λίγα λόγια είμαι κατά της οποιασδήποτε εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας. Κουμάντο πλέον στη χώρα κάνουν οι Γερμανοί, έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, τους θεωρώ υπεύθυνους αλλά και ηθικούς αυτουργούς για τη φτωχοποίηση αυτή τη στιγμή που έχει πάθει ο ελληνικός λαός. Εν ολίγοις και με πολύ απλά λόγια αυτά τα πράγματα συντάσσονται με αυτά που λέει ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Έτσι την πρότασή του την αποδέχθηκα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά ομόφωνα και συγκροτούμε πλέον την καινούρια ομάδα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που οφείλω να πω ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά στην Καβάλα, είναι πιο πάνω από τις προσδοκίες μου. Εννοώ σε πολιτικό σχεδιασμό και εννοώ επίσης όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που έχουν ενταχθεί στην ομάδα με το άκουσμα και μόνο ότι ενταχθήκαμε εμείς κι ότι προσπαθούμε. Γιατί για μένα δεν είναι πλέον θέμα ψήφου. Είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Όλοι πρέπει να ενταχθούμε και να πολεμήσουμε γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για όλους μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση