Κύριο άρθροΠολιτική

Στην Καβάλα, στις 10 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης

Στις 10 Φεβρουαρίου αναμένεται να παρουσιάσει τον συνδυασμό του στην Καβάλα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο ίδιος δήλωσε ότι «στο ξενοδοχείο Galaxy θα παρουσιάσουμε μέρος των υποψηφίων μας, θα παρουσιάσουμε τους άξονες γενικότερα, θα μιλήσουμε με τους φίλους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας και γενικότερα θα μιλήσουν και τα στελέχη μας που πλαισιώνουν την περιφερειακή σύνθεση. Ολοκληρώνεται σιγά- σιγά το παζλ, οδεύουμε προς τις εκλογές. Έμειναν σχεδόν 4 μήνες και η προεκλογική περίοδος είναι σε οργασμό. Όλοι οι συνδυασμοί πιστεύω ότι κινούνται. Εμείς βλέπουμε το δικό μας σκοπό, έχουμε τη δική μας στρατηγική κι από ‘κει και πέρα προχωράμε τις δικές μας σκέψεις, απόψεις και προτάσεις.

Ο συνδυασμός κλείνει πάντα 20 μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση. Σε πολύ μεγάλο μέρος έχει στελεχωθεί από έμπειρους ανθρώπους, από νέους ανθρώπους και στο θέμα των γυναικών που έχει ποσόστωση έχουμε σκεφτεί κι έχουμε σχεδιάσει. Είναι 40% η ποσόστωση να πάει ανά περιφερειακή ενότητα, με πολύ μικρές αποκλίσεις. Έχουμε κάνει πάρα πολλές συναντήσεις. Στην Καβάλα είμαστε σε προχωρημένο επίπεδο καθώς σε όλους τους νομούς. Σιγά- σιγά ολοκληρωνόμαστε. Το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού μας θα είναι έτοιμο να το παρουσιάσουμε στην Καβάλα, στην κεντρική παρουσίαση του συνδυασμού μας».

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Και πρόσθεσε ότι «Οι περιοδείες μας είναι καθημερινές. Σήμερα (σ.σ. χθες) θα είμαι πάλι στην Καβάλα και τη Δράμα. Έχω πάει σε Νευροκόπι, Προσοτσάνη, Παρανέστι, Φωτολίβος, στο Νέστο, στο Παγγαίο, στην Ελευθερούπολη, στη Θάσο, στην Τούζλα κ.α. Έχω γυρίσει όλη την περιφερειακή ενότητα για να γνωρίσω ανθρώπους, να καταγράψω προβλήματα, να γνωρίσουμε καλύτερα την περιοχή μας. Πιστεύω ότι έτσι αναδεικνύεται ο συνδυασμός. Υπάρχει θετική ανταπόκριση από τον κόσμο.

Ένα μειονέκτημα του Κλεισθένη είναι ότι δεν υπάρχει χορικός Αντιπεριφερειάρχης κάτι που είναι μειονέκτημα για την εκλογική διαδικασία. Για τη λειτουργία της διοίκησης, όμως, είναι πλεονέκτημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *