Στην Καβάλα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης που ενημέρωσε τη Γ.Σ. της Νομαρχιακής της ΝΔ για τις εξελίξεις

 

Επιτυχή χαρακτήρισε τη Γενική Συνέλευση της Νομαρχιακής της ΝΔ στην Καβάλα ο π. βουλευτής κ. Πασχαλίδης όπου συμμετείχε για να ενημερώσει τα μέλη της ο βουλευτής κ. Καραγκούνης.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Πασχαλίδης σημείωσε πως «όλοι οι βουλευτές μετά από απόφαση του κόμματος γυρίζουν και ενημερώνουν τις Νομαρχιακές. Σε εμάς ήρθε να μας ενημερώσει ο κ. Καραγκούνης Κώστας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και παλιός υπουργός Δικαιοσύνης όταν ήμασταν κυβέρνηση. Ο κ. Καραγκούνης μας ενημέρωσε για το νέο μνημόνιο που επίκειται για να ψηφιστεί. Είναι ένα μνημόνιο που δεν έχει ούτε ένα ανταποδοτικό ευρώ. Και μας ενημέρωσε για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που ψηφιστεί. Πιστεύω όπως και όλος ο κόσμος ότι θα ψηφιστεί, αλλά τελικά η χώρα θα βυθιστεί δεν ξέρουμε ακόμα πόσο χειρότερα. Αυτή την ενημέρωση την είχαμε γύρω στη μια ώρα, έγιναν ερωτήσεις από πλευράς αυτών που συμμετείχαν στη συνέλευση, απάντησε ο κ. Καραγκούνης, πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή ενημερωτική συνέλευση. Ευχαριστώ τον Κώστα Καραγκούνη που ήρθε και μας ενημέρωσε».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Συμπλήρωσε πως «μας δικαιολόγησε και για ποιο λόγο ζητάει εκλογές η ΝΔ, γιατί έγιναν και κάποιες ερωτήσεις για τη στάση του κόμματος. Ειλικρινά όντως η ΝΔ δεν θέλει να έρθει μόνο και μόνο για να κυβερνήσει. Απλώς πρέπει να φύγουν αυτοί οι επικίνδυνοι γιατί η χώρα πάει προς το χειρότερο. και ίσως προλάβουμε να σώσουμε ότι μπορούμε να σώσουμε. Γιατί είναι σίγουρο ότι έτσι και έρθει η ΝΔ τα πράγματα θα αλλάξουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση