Στην διεθνή Τουριστική Έκθεση Λονδίνου στις 5 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης

Στην διεθνή Τουριστική Έκθεση Λονδίνου στις 5 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης. Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης σημείωσε ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως και προσδοκούν σημαντικά αποτελέσματα.

Όπως τόνισε αρχικά «Μιλάμε ίσως για την μεγαλύτερη διεθνή  τουριστική έκθεση που γίνεται στο Λονδίνο και έχουν εκεί μεγάλη συμμετοχή. Πάνω από 190 χώρες από όλο τον κόσμο βρίσκονται στην εν λόγω διοργάνωση».

Φυσικά εκεί είναι όλες οι χώρες της Ευρώπης ενώ η διάρκεια της έκθεσης είναι 5-7 Νοεμβρίου, ένα τριήμερο όπου η καρδιά του τουρισμού χτυπάει στο Λονδίνο.

«Αυτή η έκθεση μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια και εκεί είναι η αληθινή καρδιά του τουρισμού που χτυπάει και που μπορεί να φέρει πολλά και καλά αποτελέσματα η εκεί συμμετοχή μας.

Εκεί βρίσκονται από όλες τις χώρες του κόσμου, μεγάλα τουριστικά γραφεία, tour operators, αεροπορικές εταιρείες και γενικά άνθρωποι που κινούν τα νήματα του τουριστικού γίγνεσθαι!

Αυτή η έκθεση εξάλλου σηματοδοτεί το πώς θα πάει το 2019. Είναι μια σφυγμομέτρηση λοιπόν για το πώς θα εξελιχθεί η τουριστική κίνηση για το 2019. Για αυτό τον λόγο η Περιφέρεια ΑΜΘ θα είναι παρούσα στην έκθεση του Λονδίνου, με δικό της αυτόνομο περίπτερο, με δική της αυτόνομη παρουσία με στόχο να προωθήσει και να προβάλλει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που έχει η Περιφέρεια».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Πρόσθεσε δε πως «Συνεχίζουμε επομένως μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, η προσπάθεια συνεχίζεται από την σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ. Άλλωστε τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και δείχνουν ότι κάτι γίνεται. Μέσα από τις συνεργασίες με τους Δήμους, τα Επιμελητήρια και τα σωματεία γίνεται μια καλή προσπάθεια η οποία και θα συνεχισθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση, η οποία άλλωστε μπορεί να φέρει πολλά και καλά αποτελέσματα».

ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Μάλιστα αμέσως μετά η Περιφέρεια ΑΜΘ θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση της Πολωνίας.

«Η Πολωνία είναι μια μεγάλη αγορά και μας ενδιαφέρει η έκθεση της Βαρσοβίας. Έχει 40 εκ. κατοίκους και έχει ως χώρα αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης. Άλλωστε φέτος αυτή ήταν η χώρα που έσπασε κάθε ποσοστό αφίξεων στην Περιφέρεια ΑΜΘ στο Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» κυρίως.

Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη τουριστική αύξηση. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε, στην συμμετοχή μας στις εκθέσεις που γίνονται. Και φέτος για τρίτη χρονιά θα πάμε στην έκθεση της Βαρσοβίας, προκειμένου να συνεχίσουμε αυτό το καλό σερί και να κερδίσουμε και άλλους τουρίστες για να συνεχιστεί  αυτή η αύξηση των τουριστών στην χώρα μας» σημείωσε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.