Δελτία τύπουΚύριο άρθρο

Στην αντεπίθεση η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΛΩΝ                                           ΑΘΗΝΑ     18 / 10 / 2016

ΧΗΜΙΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΕΛΛΑΔΑΣ  (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.)                  

ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝ. ΣΥΝ. ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 43 ΑΘΗΝΑ  104 32

ΤΗΛ. : 210 5224674                                                   

FAX  : 210 5244837

E – MAIL: oexbe@oexbe.gr

WEBSITΕ:www.oexbe.gr

 

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΠΟΥ  ΙΔΡΥΣΕ  Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ  ΣΕ  ΔΡΑΣΗ!!!

 

Λάβαμε την Ανακοίνωση (17/10/2016) που σύνταξε το Νομικό τμήμα του κ. Λαυρεντιάδη, με αποστολέα την «Πανελλαδική Ένωση των Απανταχού Εργαζομένων στην  ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ» και υπογράφεται από τον διορισμένο πρόεδρο κ. Θεοφυλακτίδη Γεώργιο και την διορισμένη γεν.  γραμματέα την κ. Αραβαντινού Αγγελική.

Η κυρία και ο κύριος,  ανέλαβαν να παρουσιάζουν τις θέσεις του εργοδότη μέσα από ένα Σωματείο – δημιούργημά του για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους σε βάρος των αγωνιστών – εργαζομένων – απολυμένων που αρνήθηκαν τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας, που απολύθηκαν με  ψεύτικες κατηγορίες ακόμη και ως εμπρηστές, που απολύθηκαν στερούμενοι τη νόμιμη αποζημίωσή τους,  στερούμενοι ακόμη και το νόμιμο δικαίωμά τους εγγραφής στον ΟΑΕΔ.

Η κυρία και ο κύριος,  διαθέτουν τέτοιο θράσος  που δέχονται και υπογράφουν μία Ανακοίνωση που συγκρίνουν  το ρόλο της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και της υποταγής με το ρόλο της «Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης» !!!

Τονίζουμε ότι δε νοιώθουμε την παραμικρή ενόχληση για το περιεχόμενο αυτής της Ανακοίνωσης, απλά λυπούμαστε για τα όρια ταπείνωσης των υπογραφόντων για να στηρίξουν τον εντολοδόχο εργοδότη.

Είμαστε απόλυτα γνώστες ότι το κείμενο αυτό εγκρίθηκε πρωτίστως από τον καταδικασμένο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ταυτόχρονα ”εκτελεστή” χιλιάδων εργαζομένων. Είμαστε βέβαιοι ότι αντίστοιχες Ανακοινώσεις θα έχουμε από το θερμοκήπιο των Λιπασμάτων Καβάλας που ξαφνικά ανθίζει από Σωματεία (κατασκευής Λαυρεντιάδη) με τις υπογραφές κάποιων πρόθυμων που πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.

Θυμόμαστε όλοι τα χρόνια της γερμανικής κατοχής που κάποιοι και τότε έπαιζαν τον ίδιο ρόλο!!!

Δυστυχώς η λέξη ΝΤΡΟΠΗ δεν έχει την ίδια αξία για όλους!!!

Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες, χτυπώντας την απόλυτη διαπλοκή που σκεπάζει τα Λιπάσματα Καβάλας, χτυπώντας την απόλυτη διαπλοκή του κ. Λαυρεντιάδη και χθες και σήμερα.

 

ΤΑ  ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

 

                                                                                             Γραμματεία  Τύπου  Ο.Ε.Χ.Β.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *