ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

“Σπουδαία η δουλειά στο Συμβουλευτικό Κέντρο Καβάλας” δηλώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών  Έλσα Βακιρτζή

Ο Δήμος Καβάλας διοργάνωσε μέσω του Συμβουλευτικού του Κέντρου εκδήλωση κατά της έμφυλης Βίας. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών κ. Έλσα Βακιρτζή σημείωσε πως ενημέρωσαν μαθητές για το θέμα αυτό.

Όπως εξήγησε “Το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Καβάλας, στα πλαίσια της πρόληψης κατά της έμφυλης βίας, έκανε μια πολύ σπουδαία εργασία, και επισκέπτεται όλα τα Λύκεια του Ν. Καβάλας. Μάλιστα τους έχουν καλέσει και από άλλους νομούς και ίσως και στο μέλλον να κάνουν επισκέψεις και σε σχολεία άλλων νομών.

Μίλησαν λοιπόν στα παιδιά για την σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική βία κατά των γυναικών. Οι μαθητές ήταν πρόθυμοι να ακούσουν με προσοχή.  Μάλιστα τα ίδια τα παιδιά υπέβαλαν και ερωτήσεις και απάντησαν οι ίδιοι οι μαθητές. Όλοι ήταν τόσο ικανοποιημένοι στο τέλος οπότε και τα παιδιά αλλά και οι καθηγητές συνεχάρησαν το συμβουλευτικό κέντρο” .

Η ίδια σημείωσε ότι τα παιδιά δήλωσαν πολύ υπερήφανα για το προσωπικό του Κέντρου μια και όπως τα ίδια σημείωσαν εκεί γίνεται σπουδαία δουλειά.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Και πρόσθεσε πως “γίνεται τρομερή δουλειά που δεν φαίνεται προς τα έξω μια και έχουμε τα προσωπικά δεδομένα. Βέβαια εμείς συνεχίζουμε με το μήνα Απρίλιο, οπότε έχουμε ευχέλαια. Σε κάθε ΚΑΠΗ θα κάνουμε το ευχέλαιο μας και συνεχίζουμε”. Καταληκτικά  ευχήθηκε  ο Απρίλιος να είναι για όλους ο καλύτερος μήνας!