Κύριο άρθροΠολιτική

Σκληρή δήλωση της πρώην Βουλευτή Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας σχετικά με την κατασκευή του οδικού άξονα Ε61

Την εξής δήλωση έκανε  η πρώην Βουλευτή Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας σχετικά με την κατασκευή του οδικού άξονα Ε61:

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε μια άνευ προηγουμένου εξαπάτηση των πολιτών μεθόδευσε την καθυστέρηση ολοκλήρωσης ξεπουλήματος της Εγνατίας οδού, προκειμένου να λάβει την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας της κατασκευής του οδικού άξονα Ε61.  Υπενθυμίζουμε στους πολίτες του Ν. Καβάλας ότι στις 10 Ιουλίου 2015 μεταξύ άλλων οι Βουλευτές του Ν. Καβάλας παρείχαν εξουσιοδότηση προς τον Πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, ως αναπληρωτή του, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Επικρατείας, την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της Εγνατίας οδού στους δανειστές, προκειμένου να συνάψουν σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας για την χρηματοδότηση του δημόσιου χρέους για την περίοδο 2015 – 2018.

Η Εγνατία οδός βρίσκεται στην δικαιοδοσία των δανειστών για την αποπληρωμή του χρέους και την στήριξη των τραπεζών και επομένως δεν μπορεί να εγκρίνονται επεκτάσεις οδικών αξόνων με χρήματα των Ελλήνων πολιτών

Συγχαρητήρια στους πολίτες εκείνους καθώς και στους συμβούλους που αρνήθηκαν να συμπράξουν στις μεθοδεύσεις μιας κυβέρνησης που προβαίνει σε πλιάτσικο της περιουσίας του λαού μας και των επόμενων γενεών, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα αλλότρια αυτών.

Η προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών αποτελεί καθήκον των εκπροσώπων τους, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε στην νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής Ν.  Κοζάνης

www.rachelmakri.com»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *