Κύριο άρθροΠολιτική

Σημαντικές επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Αλέξανδρου Ιωσηφίδη

Στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, αλλά και στην παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω των Επιμελητηρίων στο μετρό της Αθήνας, όπου παρουσιάστηκαν την Τετάρτη (10/4) τα τοπικά προϊόντα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Α.Μ.Θ., Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

”Στην αρχή της θητείας μου είχα μια συνάντηση με τους φορείς κοινωνικής οικονομίας, μου μετέφεραν κάποια ζητήματα, τα οποία τα έθεσα στον υφυπουργό Υγείας, ο οποίος έδειξε μεγάλη προθυμία και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, θα δρομολογηθούν δράσεις για τις οποίες θα ενημερωθούν και οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας, αλλά και της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η συνάντηση με τον κ. Βαρτζόπουλο, είχε αποτελέσματα που θα φανούν το επόμενο διάστημα”, ανέφερε για το θέμα ο κ. Ιωσηφίδης.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Για το θέμα της παρουσίασης των τοπικών προϊόντων της Π.Ε. Καβάλας και του συνόλου της Π.Α.Μ.Θ., στον κεντρικό σταθμό του μετρό στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης σημείωσε: ”Είναι μια μεγάλη διαφήμιση για την περιοχή μας και τα προϊόντα της, καθώς χιλιάδες πολίτες διακινούνται στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Υπάρχει μια πανστρατιά όλων των φορέων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., η οποία στηρίζει την πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων της. Ήταν παρών και ο περιφερειάρχης μας, ο Χριστόδουλος Τοψίδης, όλοι οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Πολύς κόσμος είδε τα προϊόντα μας, στο πλαίσιο μίας εξαιρετικής πρωτοβουλίας που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και έχει θετικά αποτελέσματα για την ευρύτερη περιοχή μας”.