Σημαντικά προβλήματα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας προκαλεί η πεζοδρόμηση της παραλιακής λεωφόρου

Η πεζοδρόμηση της παραλιακής Λεωφόρου δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, τις απογευματινές ώρες που εφαρμόζεται. Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης σημείωσε ότι η πεζοδρόμηση πρέπει να γίνεται με καλύτερη ενημέρωση και κατά τον ίδιο θα έπρεπε η πεζοδρόμηση να ισχύει όλο το χρόνο.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «κατά την προσωπική μου άποψη ο τρόπος λειτουργίας της παραλιακής είναι λανθασμένος. Υπάρχουν λύσεις αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στην πόλη. Εγώ είπα και θα συνεχίσω να το λέω ότι αν θέλουμε να δώσουμε μια άλλη εικόνα της πόλης σε αυτό το κομμάτι της παραλιακής πρέπει να το δούμε με διαφορετικό μάτι. Από κει και πέρα συνεχίζονται τα προβλήματα με τα αυτοκίνητα να εγκλωβίζονται μέσα στην παραλιακή και να υπάρχουν δυστυχώς αφαιρέσεις πινακίδων, γραψίματα κοκ από περισσότερο κόσμο που δεν γνωρίζει την πόλη. Δεν γνωρίζει ότι κλείνει η παραλιακή γιατί δεν υπάρχει η σχετική σήμανση και απλά υπάρχει μια πινακιδούλα κάτω στην είσοδο της παραλιακής. Εγώ θα ήθελα η παραλιακή να κλείνει όλο το χρόνο με έναν άλλον τρόπο λειτουργίας. Να βρεθεί μια λύση με τα λεωφορεία εκεί από πού θα μπουν από πού θα βγουν. Αυτή είναι η άποψή μου και βλέπω ότι καθημερινώς τα προβλήματα αυξάνονται και δεν δίνεται μια λύση. Από κει και πέρα γνωρίζει και η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ)  την άποψή μου, εγώ αν χρειαστεί να πω τη σκέψη τη δική μου πώς θα λυθεί και αν θα λυθεί το πρόβλημα θα την πω και πιστεύω ότι για να γίνει κάτι σωστό πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς κι όχι μόνο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και ο ΟΛΚ, όλοι οι φορείς της πόλης».

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

«Το πρόβλημα για μας είναι μόνο τις απογευματινές ώρες γιατί στο κομμάτι εκείνο θέλουν όλοι να σταθμεύσουν. Εμείς το απόγευμα προσπαθούμε να μην έχουμε σχεδόν καθόλου λεωφορεία, έχουμε αφιερώσει και άτομο και έχουμε βάλει έναν υπάλληλο για τη στάθμευση των λεωφορείων μέχρι τις 2.30. Από κει και πέρα μπορώ να πω είναι μόνο στην αναστροφή στα κιγκλιδώματα που έχει βάλει ο Οργανισμός γιατί παρκάρουν τα ΙΧ εκεί, εκεί γίνεται το πρόβλημα. Σεβαστή η απόφαση του ΟΛΚ αλλά λέμε και την άποψή μας» τόνισε καταληκτικά ο κ. Τσεντεμεΐδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση