Σε στάση αναμονής ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ για τον επενδυτή…

Όπως έγινε γνωστό, ο  Ερασιτέχνης ΑΟΚ περιμένει μέχρι τις 7 Ιουνίου την εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιον επενδυτή για την ομάδα όμως παράλληλα προετοιμάζεται για το τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Σε περίπτωση βέβαια που ο Ερασιτέχνης αναλάβει να σηκώσει το βάρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέχρι  χθες το  δεν υπήρχε κάποια επίσημη πρόταση από ενδιαφερόμενο επενδυτή…  Οι μέρες περνάνε και για την ώρα υπάρχουν  μόνον  σενάρια….

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ…

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αν δεν προκύψει επενδυτής, τότε ο Ερασιτέχνης έχει  σχέδιο  για τη αγνωστική περίοδο  2017-2018.Φυσικά το μπάτζετ της ομάδας δεν  θα είναι σε καμία περίπτωση παρόμοιο με το περσινό ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι ο προπονητής. Ο Ερασιτέχνης σίγουρα θα  διαπραγματευτεί και με τον  προπονητή  Άγγελο Διγκόζη αλλά όλα αυτά σε μια διαφορετική πραγματικότητα από την περσινή.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Εξάλλου  ο Ερασιτέχνης και μετά τις 7 Ιουνίου δεν  θα είναι αρνητικός σε οικονομική ενίσχυση  από  άτομα  που θέλουν να είναι κοντά στον ΑΟΚ. Απλά δεν θα είναι με την ταμπέλα του επενδυτή αν περάσει η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς κάποιου επενδυτή….  Το βέβαιο είναι πως  όσο κυλά ο χρόνος και δεν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, τα περιθώρια στενεύουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση