«Σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία το νέο Γυμνάσιο  για ΑΜΕΑ στην Καβάλα» όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας  A.  Βαγενάς

Σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία το νέο Γυμνάσιο  για ΑΜΕΑ στην Καβάλα όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  κ.  Α. Βαγενάς Το γυμνάσιο θα λειτουργήσει στο Πειραματικό.

Όπως τόνισε   «Μέσα στον Αύγουστο πέρασε με ΦΕΚ η ίδρυση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου στην Καβάλα. Αυτό ήταν γνωστό αλλά μέχρι τώρα γύρω στα 30- παιδιά της Καβάλας μετακινούνταν ΣΤΗ Δράμα με αποτέλεσμα να υπάρχει και μεγάλη οικονομική αιμορραγία εκτός από όλα τα άλλα τρωτά και δεινά.

Υπάρχει από την άλλη η εξέλιξη της δυνατότητας αξιοποίησης του παλιού σανατορίου προς όφελος του ειδικού σχολείου και εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και τις τυπικές διαδικασίες ώστε να λειτουργήσει σε έναν ωραίο χώρο το σχολείο. Αν έχουμε ενημέρωση θα περιμένουμε την άμεση έναρξη από τον προσωρινό διευθυντή του σχολείου μια και το κτήριο είναι έτοιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης άμεσα.

Και όλα αυτά σε συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από καιρό και χρειάσθηκε την συνδρομή όλων, και των τοπικών φορέων, και των βουλευτών και μελών του συλλόγου των ατόμων ΑΜΕΑ και γενικά όλων όσων ενδιαφέρονται για την εξέλιξη αυτή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση