ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Σε καλύτερες ημέρες προσδοκούν οι εστιάτορες της Καβάλας, μουδιασμένο το restart…

Μουδιασμένα ξεκίνησε η επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης στην Καβάλα την Δευτέρα ενώ σταδιακά αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Κωνσταντινίδη ευελπιστούν σταδιακά να επιστρέψουν στην κανονικότητα ζητώντας την στήριξη των καταναλωτών.

 Όπως τόνισε αρχικά «Μουδιασμένη ήταν η έναρξη μας και ο καιρός δεν βοήθησε. Αλλά πιστεύουμε το Σαββατοκύριακο να πάμε καλύτερα.  Άκουσα ότι ο καιρός φτιάχνει την Κυριακή και ελπίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μια κανονικότητα.

 Οι συνάδελφοι του κλάδου όλοι έχουν την ελπίδα και αισιοδοξούν ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον αλλά αισιοδοξούμε. Και διαβάζουμε ότι μειώνεται ο ΦΠΑ. Όχι όμως στην εστίας. , Αυτό θα συμβεί μόνο στις πορτοκαλάδες και στις κόκα κόλες. Μην νομίζει ο κόσμος κάτι άλλο και περιμένει χαμηλότερες τιμές. Μην έχουμε αυταπάτες. Περιμέναμε όλοι μια πιο τολμηρή μείωση αλλά δυστυχώς δεν έγινε, Ίσως στο μέλλον. Για να δούμε» .

 ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Αναφορικά με τα μηνύματα για τον τουρισμό σχολίασε ότι  «Βέβαια όλοι ελπίζουμε  για κάτι καλό. Υπάρχει ελπίδα αλλά θα δούμε πόσο θα ξεπεράσουμε φοβίες και προβληματισμούς και θα δούμε αν θα έρθουν οι βαλκάνιοι τουρίστες. Μακάρι να έρθει ο τουρισμός και βέβαια και εμείς να κρατήσουμε τα πρωτόκολλά και να είμαστε όλοι ασφαλείς. Για αυτό και εμείς το μόνο που ζητάμε από τους καταναλωτές είναι να μας στηρίξουν όσο μπορούν περισσότερο. Καταλαβαίνουμε βέβαια και την οικονομική κατάσταση των πολιτών.  Κάποιοι δεν είχαν δουλειά, ήταν άνεργοι αλλά όσο μπορούν ας στηρίξουν την αγορά. Όσο μπορούν! Η τοπική αγορά τα έχει όλα. Και καλές τιμές έχουμε, και καλό περιβάλλον, και η θάλασσα είναι δίπλα. Όλοι θέλουμε την στήριξη. Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *