Σε καλό δρόμο η διαδικασία για τα Λουτρά Ελευθερών  και την αξιοποίηση τους

Σε καλό δρόμο είναι η επένδυση στα Λουτρά Ελευθερών  καθώς ο επιχειρηματίας  που συμμετείχε στον διαγωνισμό και δεν απέβη γόνιμος υπέβαλε αίτηση θεραπείας και αναμένει να του κατακυρωθεί ο διαγωνισμός.  Ο πρόεδρος της Εργοανάπτυξης ΑΕ που είναι υπεύθυνη για την διαχείριση των Λουτρών κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης επιβεβαίωσε το γεγονός.

Όπως τόνισε αρχικά «Την προηγούμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.  και αποφασίσαμε επειδή υπάρχει αίτηση από την πλευρά διαγωνιζόμενου, να αναθέσουμε παροχή νομικής εκπροσώπησης και συμβουλής σε ένα πολύ εξειδικευμένο νομικό γραφείο που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα και συμβάσεις, το γραφείο του παλαιού πρύτανη του ΔΠΘ του κ. Ρέμελη, για να μας γνωμοδοτήσει επί της εισηγήσεως, και να μας γνωμοδοτήσει επί της αιτήσεως ενός διαγωνιζομένου. Και πάνω σε αυτή τη γνωμοδότηση θα κινηθεί το Δ.Σ. της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  και θα ανακοινώσει τα νέα. Θα μιλήσουμε με απόλυτη διαφάνεια για αυτό και ζητήσαμε μια γνωμοδότηση, η οποία δεν είναι δεσμευτική για εμάς, αλλά και από την εμπειρία μου στην Οικονομική Επιτροπή 30 μήνες τώρα, αυτό έχω αποκομίσει, ότι δηλαδή είναι πολύ χρήσιμη. Οι γνωμοδοτήσεις βοηθούν στο να πάρει ένα συλλογιστικό όργανο μια κατεύθυνση, μια πρόταση».

ΑΙΤΗΣΗ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Στις 22 Δεκεμβρίου έγινε η αίτηση θεραπείας του διαγωνιζομένου ενώ εμείς συγκροτηθήκαμε σε σώμα στις 28 Ιανουαρίου. Κάναμε ένα μήνα για να δούμε όλα αυτά για αυτό και κρίναμε σωστό και εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο  αλλά και ο Περιφερειάρχης να ζητήσουμε τη γνωμοδότηση και πάνω σε αυτή να κινηθούμε ανάλογα.

Δεν θέλω να προδικάσω κάτι, ας περιμένουμε τον κ. Ρέμελη. Απλά η γνωμοδότηση θα μας βοηθήσει. Να εξασφαλίσουμε όμως την απόλυτη διαφάνεια για αυτό και επιλέξαμε το εν λόγω γραφείο που ασχολείται μόνο με αυτά για να μας βοηθήσει».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο ίδιος συνεχάρη το νέο πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου όπως και το νέο τιμ της Οικονομικής Επιτροπής. «Η οικονομική επιτροπή ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για εμένα, έμαθα πολλά πράγματα για το πώς κινείται αυτό το μεγάλο σύστημα της Περιφερειακής Διοίκησης ΑΜΘ.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και να ξέρουν οι πολίτες του ν. Καβάλας ότι χειρισθήκαμε τον οβολό τους με απόλυτη διαφάνεια και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου» κατέληξε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.