ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Σε ισχύ από χθες το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ξεκίνησε χθες το χειμερινό ωράριο για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας όπως διαβεβαίωσε  ο πρόεδρος του κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης.

Αναλυτικά ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων ισχύει ήδη από τη Δευτέρα, βάσει και του ξεκινήματος της νέας σχολικής χρονιάς. Από την ερχόμενη Δευτέρα όλα θα κυλούν ομαλά και δεν πρέπει να προβληματίζεται η μαθητική οικογένεια στο πώς θα μεταφερθούν οι μαθητές. Έτσι λοιπόν όπως και κάθε χρόνο ξεκινούν τα χειμερινά δρομολόγια, τα οποία σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού δεν υπάρχει περικοπή δρομολογίων, αντίθετα η σκέψη μας είναι όσο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό και να προσθέσουμε δρομολόγια. Ξεκινώντας και βλέποντας το τι μέλλει γενέσθαι για τη χειμερινή περίοδο. Τα νυχτερινά δρομολόγια παραμένουν μόνο Σάββατο για Πέραμο, Κρηνίδες, μακάρι να υπάρχει κόσμος να συμπληρώσουμε κι άλλα. Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα παραμένει, 11.30 το βράδυ για Κρηνίδες μόνο Σάββατο και 12 η ώρα Πέραμο πάλι μόνο Σάββατο. Για τους Αμμολόφους σταμάτησαν τα δρομολόγια, είμαστε στα χειμερινά δρομολόγια, σταμάτησαν όλα που είχαν σχέση με θαλάσσια μπάνια. Το χειμερινό πρόγραμμα μακάρι να διαμορφωθεί προς το καλύτερο ανάλογα με την επιβατική κίνηση. Και μιλάω περισσότερο για τα νυχτερινά δρομολόγια».

ΚΙΝΗΣΗ

Συμπλήρωσε δε πως «πήγε καλά η κίνηση το καλά όμως είναι σχετικό. Από κει και πέρα πάντα πρέπει να βλέπουμε έξω τι γίνεται, έτσι πρέπει να υπάρχει σύγκριση. Κάθε χρόνο και καλύτερα λένε, ήταν καλύτερα πέρσι, όμως η σύγκριση πρέπει να γίνεται με το πώς κινείται και τι υπάρχει έξω. Αν ξεκινήσει και υπάρχει οικοδομή, βιομηχανία, βιοτεχνία, πιστεύω ότι είναι αλυσίδα. Μεταφέρουμε κόσμο που είναι μεσαίου βιοτικού επιπέδου, για αυτό σε εμάς πάνω από όλα είναι το τι συμβαίνει έξω. Από κει και πέρα διαμορφώνει και εμάς το θέμα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι».

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναφερθείς ο κ. Τσεντεμεΐδης στα δρομολόγια για το Βουκουρέστι, σημείωσε πως «εμείς είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή να κάνουμε συνεργασία. Από κει και πέρα πάντα κολλάει το θέμα στις διακρατικές συμφωνίες, η γραφειοκρατία είναι πολύ μεγάλη και περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το τι θα γίνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *