ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Σε ικανοποιητικό στάδιο οι προετοιμασίες για τη Λευκή Νύχτα, δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  Βασίλης Λεμονίδης

Σε φάση διεκπεραίωσης όλων των λεπτομερειών βρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας την Παρασκευή 4 Μαΐου. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την όλη προετοιμασία.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό στάδιο όσον αφορά τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για τη Λευκή Νύχτα. Και σε συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους φορείς αλλά και σε συνεργασία με όλες τις δράσεις οι οποίες πρόκειται να γίνουν κατά μήκος σε όλη την αγορά και στους πεζόδρομους. Υπάρχουν και διάφορες δράσεις ιδιωτικής πρωτοβουλίας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε ήδη βγάλει ένα Δελτίο Τύπου και ανακοινώσεις που καλούμε όλους αυτούς τους συναδέλφους οι οποίοι θα θέλουν να κάνουν κάτι, κάποιο δρώμενο ιδιωτικής πρωτοβουλίας, να μας το ανακοινώσουν για να μπορέσει να διαφημιστεί κατάλληλα και στο διαδίκτυο και στα έντυπα, στις αφίσες, τα banner, για να μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο οργανωμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινήσαμε πολύ πιο νωρίς φέτος διότι έχουμε καταλάβει ότι επειδή αρχίζει και μεγαλώνει αυτή η γιορτή και γιγαντώνεται μπορώ να πω σε μεγέθη τα οποία πραγματικά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα, τόσες πολλές δράσεις και μουσικά δρώμενα και διάφορα άλλα δρώμενα, σε μία περιοχή και σε ένα απόγευμα να γίνουν με τέτοια ένταση. Γι’ αυτόν το λόγο ζητούμε να υπάρχει και η όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία. Μέχρι αυτήν την ώρα υπάρχει αυτή η συνεργασία. Από ‘κει και μετά, φέτος έχουμε μπει και σ’ ένα κομμάτι το οποίο ονομάζουμε χορηγικό. Είχαμε βρει από πέρυσι, δειλά- δειλά, είτε κάποιες εταιρείες ή ακόμη και ιδιώτες που ήθελαν να συνδράμουν με το σκεπτικό, βέβαια, ότι θα διαφημιστούν κι αυτοί μέσα από τη Λευκή Νύχτα. Ξέρετε μία γιορτή που ξεκίνησε με 1000-2000 επισκέπτες στην πόλη, έχει φτάσει να ξεπερνάει τους 10 με 15 χιλιάδες κόσμο. Αυτό είναι κάτι το οποίοι μπορούμε, το έχουμε ανεβάσει εμείς και πρέπει να το κερδίσει και η πόλη αλλά πρέπει να το κερδίσουν και οι επαγγελματίες. Ως ένα σημείο, όσον αφορά τους τζίρους, το κερδίζουμε γιατί υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα, οπότε υπάρχει ανάλογα μεγάλος τζίρος εκείνη την ημέρα τόσο στα εμπορικά καταστήματα όσο και στα καταστήματα εστίασης. Το βλέπουν αυτό πάρα πολλοί και ζήτησαν από πέρυσι, γι’ αυτό βγάλαμε και την ανακοίνωση όσον αφορά το χορηγικό κομμάτι. Ήδη είμαστε σε επικοινωνία με κάποιες εταιρείες οι οποίες θα μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι και σ’ αυτό το κομμάτι θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *