ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Σε ετοιμότητα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εν’ όψει των εορτών του Πάσχα

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εν’ όψει των εορτών του Πάσχα ενώ θα εκτελεστούν έκτακτα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης δήλωσε πως είναι πανέτοιμοι να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.

«Το ‘χω πει πολλές φορές», δήλωσε για την επιβατική κίνηση των ημερών, «ότι είμαστε ικανοποιημένοι σε ό,τι αφορά την κίνηση, πάντα σε σχέση με το τι γίνεται γύρω μας. Αυτό συγκρίνω συνέχεια και αυτό μπορώ να πω σε όλους. Από ‘κει και πέρα, έρχονται οι γιορτές του Πάσχα, εμείς είμαστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κοινού μας. Όποιος θέλει να ταξιδέψει με έκτακτα δρομολόγια, όπως κάθε χρόνο, έτσι θα γίνει και φέτος. Πιστεύουμε τις ημέρες αυτές να πάρουμε και μία οικονομική ανάσα για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ζημιές του χειμώνα. Είμαστε έτοιμοι σε όλο το επίπεδο του Νομού και περιμένουμε κόσμο για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όσο δυνατόν το καλύτερο».

ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Για τα έκτακτα δρομολόγια είπε ότι «είμαστε πανέτοιμοι, ανάλογα με την πληρότητα που υπάρχει στα δρομολόγια, για να μπορέσουμε να τους εξυπηρετήσουμε όπως πρέπει».

Για την Αθήνα συγκεκριμένα είπε ότι «την περίοδο των εορτών τα δρομολόγια είναι αυτήν τη στιγμή πρωί- βράδυ. Από ‘κει και πέρα θα υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια ανάλογα με τη ζήτηση και την πληρότητα των λεωφορείων. Μακάρι να έχει κόσμο για να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε και τα δρομολόγια».

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή σαν φορέας είναι «πρώτο και μεγάλο αγκάθι το φορολογικό. Είναι και η τιμή των καυσίμων που συνέχεια ανεβαίνει. Αυτά μας απασχολούν καθημερινά και αν δεν αλλάξουν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Για την επίσκεψη του συμβούλου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη, του κ. Μακάριου Λαζαρίδη, είπε ότι «ήρθε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουμε. Ήταν μία καλή συζήτηση, είπαν τα προβλήματά τους οι μέτοχοι. Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας αλλά και γνωστοποίησης των προβλημάτων. Φυσικά όποιος άλλος θέλει να επισκεφθεί το Υπεραστικό, η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *