ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Σε ετοιμότητα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για τις εκλογές

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για τις εκλογές. Ο Διευθυντής της κ. Χαράλαμπος Παναγιωτίδης σημείωσε ότι ήδη έχουν παραλάβει τα ψηφοδέλτια για να τα τοποθετήσουν στα σχολεία.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «με όλη αυτήν τη διαδικασία ασχολούμαστε πιο πολύ με τις εκλογές οπότε κάνουμε παράκληση προς τον κόσμο να δείξουν λίγο σεβασμό σε ό,τι αφορά τα αντικείμενα που βγάζουν έξω, στα χόρτα κλπ. Να επικοινωνούν με την υπηρεσία μας και από ‘κει και μετά εμείς θα τα πάρουμε με μία μικρή καθυστέρηση.
Οι εκλογές ξεκίνησαν για μας από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήδη πήραμε τα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών και από σήμερα άρχισε η διαδικασία να τα τοποθετούμε στα τσουβάλια και να γίνει το μοίρασμα στο Δήμο Καβάλας εδώ και στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Η διαδικασία είναι σε λειτουργία, πάμε καλά προς το παρόν και νομίζω θα συνεχίσουμε έτσι. Είναι μια δύσκολη δουλειά γι’ αυτό και από την προηγούμενη εβδομάδα ένα προσωπικό της καθαριότητας τα τραβάει όλα αυτά, μέχρι να φτάσουμε στο Σαββατοκύριακο που δουλεύουν όλοι οι συνάδελφοι».
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρόσθεσε ότι «εμείς, ξεκινήσαμε τη διαδικασία από την προηγούμενη εβδομάδα και θα συνεχίσουμε μέχρι και την Παρασκευή που θα μοιράσουμε στα σχολεία. Έχουμε να φτιάξουμε τις αίθουσες εκείνη τη μέρα, να μοιράσουμε τις κάλπες και να φτιάξουμε παραβάν και το Σάββατο τα ψηφοδέλτια. Και τη Δευτέρα πρέπει να τα μαζέψουμε διότι την Τρίτη τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Λογικά θα έχουμε και δεύτερη Κυριακή και θα ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία».