Σε ετοιμότητα η ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας για το καλοκαίρι

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας λόγω του καλοκαιριού και των αυξημένων καταναλώσεων, όπως το διαβεβαιώνει ο Διευθυντής του κ. Σάββας Τακίδης.

Δήλωσε ότι «όσο περνάει ο καιρός κι αυξάνεται η θερμοκρασία, αυξάνεται και η ετοιμότητα και η δικιά μας η εγρήγορση, της ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργείων. Γιατί έχουμε τη μεγάλη παραλιακή ζώνη στο νομό Καβάλας, σχεδόν 100 χιλιόμετρα, κι έχουμε και τη Θάσο. Υπάρχει, δηλαδή, ένας σχεδιασμός αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης. Η Θάσος θα ενισχυθεί σίγουρα με έναν τεχνίτη από την Καβάλα, ίσως και με δύο, για να δυναμώσει τεχνικά γιατί έχει πολλαπλάσιους καταναλωτές το καλοκαίρι. Κι εδώ το πιθανότερο είναι να διπλασιαστούν τα συνεργεία των βλαβών, ειδικά τα πρωινά. Θα έχουμε την απαραίτητη ευελιξία.

Αυτός είναι ένας διαρκής αγώνας, όλο το έτος, 12 μήνες. Αλλά ειδικά τώρα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το βάρος πέφτει στις βλάβες που σημειώνονται λόγω αυξημένης κατανάλωσης. Και το κέντρο βάρους για μας είναι η παραλιακή ζώνη και η Θάσος. Όταν περάσουν ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, μετά η προσοχή μετατοπίζεται σε άλλα πεδία, όπως η συντήρηση, η επιθεώρηση κλπ. Είναι ένας πολυμέτωπος αγώνας, με δεδομένο ότι έχουμε χιλιάδες χιλιόμετρα δικτύου και ένα σπίτι έχει ας πούμε χοντρικά 100μ δίκτυο, εμείς έχουμε χιλιάδες χιλιόμετρα. Είμαστε μια τεράστια κατοικία».

ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Πρόσθεσε δε ότι «Το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ όλο και λιγοστεύει δυστυχώς, και μεγαλώνει σε ηλικία. Όπως είπα, κάνουμε έναν αγώνα πολυμέτωπο. Πιστεύω ότι και φέτος, μακάρι να έρθει κόσμος και να έχουμε αυξημένες τις ροές τουριστών και αυξημένη κίνηση για να βοηθηθεί και οικονομικά ο τόπος και η πατρίδα κι εμείς εδώ είμαστε, αυτή είναι η δουλειά μας. Θα ταλαιπωρηθούμε περισσότερο αλλά μακάρι να έχουμε ανάπτυξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.